Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta! Tilaa tästä.

Kinjia Stove Primus
Kinjia Stove Primus
Kinjia Stove Primus
Kinjia Stove Primus
Kinjia Stove Primus
Kinjia Stove
Primus
127-0270
127-0270
Primus

Kinjia Stove

price169 €

Outnorth price -tuotteet ovat huolella valikoituja myyntisuosikkeja, joiden hintoja me vertaamme ajankohtaisiin markkinahintoihin voidaksemme tarjota mahdollisimman houkuttelevat hinnat. Seuraamme ja päivitämme hintoja jatkuvasti, ja Outnorth price -tuotteet suljetaan myös oletusarvoisesti tarjousten ja kampanjoiden ulkopuolelle. 

KokoONESIZE
  • Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin* Ilmainen toimitus yli 99 € ostoksiin*
  • Ilmaiset vaihdot Ilmaiset vaihdot
  • 30 päivän avoin kauppa 30 päivän avoin kauppa
Tuotteen kuvaus
Kinjia Stove Primukselta on kevyempi ja kompaktimpi kuin useimmat saman kategorian retkikeittimet markkinoilla. Kahdella polttimolla voit kokkailla yhtä helposti tai monipuolisesti kuin kotona keittiössä, sekä kattiloilla että paistinpannuilla. Täydellinen keittiö koko perheelle tai kaveriporukalle.

Molempia polttimia voi säätää erikseen, mikä mahdollistaa ruoanlaiton eri lämpötiloissa. Kiehauta vesi nopeasti toisella polttimella samalla kun haudutat kastiketta varovasti toisella. Kinjian kahdella polttimella saavutetaan 3000W:n tehokas lämpöteho.

Tyylikäs runko ruostumattomasta teräksestä, joka on suunniteltu kestämään vuosien käytön. Astiatuki ja pisarankestävä syvennys voidaan helposti irrottaa keittiöstä, mikä helpottaa siivoamista. Kun ruoanlaitto on valmis, Kinjia voidaan helposti taittaa kokoon ja lukita kahvan avulla - helppo kantaa mukana ja kompakti säilyttää.

Kinjia & Tupike -kassia voi ostaa erikseen. Mukava laukku, joka on valmistettu korkealaatuisesta G1000-kankaasta - polyesterin ja puuvillan sekoituksesta - jossa on erilliset taskut kaasulle, keittiötarvikkeille ja ruoalle. Ei sisälly pakettiin.

  • Kevyt ja kompakti rakenne
  • Kaksi poltinta ruoanlaittoon kahdella kattilalla yhtaikaa eri lämpötiloissa
  • Astiatuki ja pisarankestävä syvennys irtoavat helposti siivousta varten
  • Kehitetty Ruotsissa, valmistettu Euroopassa
  • Kaasua EI sisälly
Tuotenumero:
A080236 NOCOLONESI
|
P127-0270
|
127-0270
Ominaisuudet
Tavarantoimittajan tuotenimike: Kinjia Stove
Polttoaine/energianlähde: Kaasu
Piezo-sytytin: Ei
Tuulisuoja: Kyllä
Polttoaine sisältyy: Ei
Koko: ONESIZE
Maksimiteho: 3000 W
Mitat pakattuna noin: 295 x 475 x 78 cm
Primus
Arvostelut
(24)

Muut katsoivat myös näitä tuotteita

Saatat olla kiinnostunut myös näistä tuotteista

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeemme tilaajalistalle ja saat ainutlaatuisia tarjouksia, sekä mielenkiintoisia artikkeleita ja inspiroivia oppaita – sekä paljon muuta!