Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Gravity III - ID: A016497

PrimusGravity III

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Primus - Gravity III

Primuksen Gravity III on pieni ja kompakti letkuasennettava monipuolinen retkikeitin, joka sopii suurille kattiloille ja pannuille. Taitettava 4-jalkainen rakenne tekee keittimestä vakaan, jopa suurempien keittoastioiden ja ruoanlaiton kanssa useammille. Mukana tuleva Piezo-sytytin sytyttää keittimen tuulesta ja sääolosuhteista riippumatta ja toimii myös työkaluna keittimesi sujuvaan ja nopeaan huoltoon.
 • Toimitetaan taitettavalla tuulisuojalla, lämpöheijastimella, erillisellä Piezo-sytyttimellä ja kestävällä nailonsäilytyspussilla
 • Sopii ruoanlaittoon 1-4 hengelle
 • Voidaan päivittää Gravity MultiFuel Kitillä (ei sisälly toimitukseen), joka mahdollistaa nestemäisen polttoaineen, kuten kemiallisesti puhtaan bensiinin, lyijyttömän bensiinin ja hätätilanteessa myös kerosiinin käytön.
 • Varustettu esilämmittimellä ruoanlaittoon matalissa lämpötiloissa
 • Valmistettu Euroopassa

Tuotteen Gravity III ominaisuuksia:
Maksimiteho: 3000 W
Polttoaine sisältyy: Ei
Mitat pakattuna (P x L x K): 15,1 x 11 x 5 cm
Tuulisuoja: Kyllä
Minimikeittoaika 1 litralle vettä: 4
Materiaali: Hitaasti teräs
Paino: 260 g
Polttoaine/energianlähde: Kaasu
Piezo-sytytin: Kyllä
Ensimmäisen Primus-keittimen valmisti 1892 JV Svensonin Fotogenköksfabrik. Termiä Primus käytettiin pitkään kaikista kerosiinikeittimistä valmistajasta riippumatta. Nykyisin, yli sata vuotta myöhemmin, Primus-tuotemerkki on yhä takuu innovaatiosta ja korkeasta laadusta.

Lisää tuotteita merkiltä Primus

Näytä kaikki Retkikeittimet

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  ”Tulemme todella iloisiksi, kun tuotteemme päätyvät Tori.fi-sivustolle! Silloin olemme onnistuneet. Se on yksi kierrättämisen muoto!”

  Erik Wirèn, Säljare, Primus

  Ympäristö: Jos päästöt otetaan huomioon, päästörikollinen on polttoaine. Keittiössä käytettävää energiaa varten teemme polttoainetehokkaita keittiöitä ja kattiloita. Seuraava askel on materiaali, ja valmistaa kestäviä tuotteita.

  Kierrätys: Meillä ei ole omaa kierrätystoimintaa, mutta kaikki pakkaukset, metalliset säiliöt ja muovi ovat kierrätettäviä. Olemme mukana REPA:ssa (takaisinosto-operaatio).

  Etiikka: Yritystämme ei ole sertifioitu, mutta se on tekeillä. Vierailemme tehtailla itse tarkistaaksemme, että kaikki sujuu hyvin.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!