Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

Express Spider II - ID: A016498

PrimusExpress Spider II

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Primus - Express Spider II

Express Spider II on letkukiinnitteinen kaasukeitin, joka on erinomainen vaihtoehto päältä asennettaville kaasukeittimille. Keittiö on vakaa, kestävä ja samalla kevyt.
 • Letkuasennettava kaasukeitin
 • Vakaa (mm. alhaisen painopisteen vuoksi), kestävä ja kevyt
 • Kattilatuki, joka avattaessa kiinnittyy lukittuun asentoon ja taittuu tiiviimmin kokoon, mikä mahdollistaa näin tilan säästämisen
 • Mukana lämmönheijastin ja nailonpussi
 • Kaasu ei sisälly tuotteeseen
 • Palamisaika: 119 min 230g: lla
Tuotteen Express Spider II ominaisuuksia:
Maksimiteho: 2000 W
Mitat pakattuna (P x L x K): 10,5 x 8,2 x 5 cm
Tuulisuoja: Ei
Minimikeittoaika 1 litralle vettä: 5
Polttoaine sisältyy: Ei
Paino: 200 g
Polttoaine/energianlähde: Kaasu
Piezo-sytytin: Ei
Ensimmäisen Primus-keittimen valmisti 1892 JV Svensonin Fotogenköksfabrik. Termiä Primus käytettiin pitkään kaikista kerosiinikeittimistä valmistajasta riippumatta. Nykyisin, yli sata vuotta myöhemmin, Primus-tuotemerkki on yhä takuu innovaatiosta ja korkeasta laadusta.

Lisää tuotteita merkiltä Primus

Näytä kaikki Retkikeittimet

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  ”Tulemme todella iloisiksi, kun tuotteemme päätyvät Tori.fi-sivustolle! Silloin olemme onnistuneet. Se on yksi kierrättämisen muoto!”

  Erik Wirèn, Säljare, Primus

  Ympäristö: Jos päästöt otetaan huomioon, päästörikollinen on polttoaine. Keittiössä käytettävää energiaa varten teemme polttoainetehokkaita keittiöitä ja kattiloita. Seuraava askel on materiaali, ja valmistaa kestäviä tuotteita.

  Kierrätys: Meillä ei ole omaa kierrätystoimintaa, mutta kaikki pakkaukset, metalliset säiliöt ja muovi ovat kierrätettäviä. Olemme mukana REPA:ssa (takaisinosto-operaatio).

  Etiikka: Yritystämme ei ole sertifioitu, mutta se on tekeillä. Vierailemme tehtailla itse tarkistaaksemme, että kaikki sujuu hyvin.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!