Pidennetty avoin kauppa 5. tammikuuta 2024 saakka

CampFire Plate Stainless Steel - ID: A022954

Pikkujoulut
20% - KOODI

PrimusCampFire Plate Stainless Steel

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Primus - CampFire Plate Stainless Steel

CampFire plate S/S on kestävä lautanen ruostumattomasta teräksestä, joka soveltuu elintarvikekäyttöön. Halkaisija 21 cm ja korkeat reunat, jotka tekevät ulkona syömisestä helpompaa. Ei päästä tai ime itseensä makuja.
HUOM! Myydään yhden kappaleen pakkauksissa.
Tuotteen CampFire Plate Stainless Steel ominaisuuksia:
Materiaali: Teräs
Mitat (P x L x K): 21 x 21x 4 cm
Paino: 190 g
Ensimmäisen Primus-keittimen valmisti 1892 JV Svensonin Fotogenköksfabrik. Termiä Primus käytettiin pitkään kaikista kerosiinikeittimistä valmistajasta riippumatta. Nykyisin, yli sata vuotta myöhemmin, Primus-tuotemerkki on yhä takuu innovaatiosta ja korkeasta laadusta.

Lisää tuotteita merkiltä Primus

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank

  ”Tulemme todella iloisiksi, kun tuotteemme päätyvät Tori.fi-sivustolle! Silloin olemme onnistuneet. Se on yksi kierrättämisen muoto!”

  Erik Wirèn, Säljare, Primus

  Ympäristö: Jos päästöt otetaan huomioon, päästörikollinen on polttoaine. Keittiössä käytettävää energiaa varten teemme polttoainetehokkaita keittiöitä ja kattiloita. Seuraava askel on materiaali, ja valmistaa kestäviä tuotteita.

  Kierrätys: Meillä ei ole omaa kierrätystoimintaa, mutta kaikki pakkaukset, metalliset säiliöt ja muovi ovat kierrätettäviä. Olemme mukana REPA:ssa (takaisinosto-operaatio).

  Etiikka: Yritystämme ei ole sertifioitu, mutta se on tekeillä. Vierailemme tehtailla itse tarkistaaksemme, että kaikki sujuu hyvin.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!