Pacer Pro - ID: A145803

PolarPacer Pro

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Polar - Pacer Pro

Pacer Pro on Polarin edistyksellinen juoksukello, joka tarjoaa aktiivijuoksijoille edistyneitä harjoitustyökaluja taloudelliseen juoksuun ja juoksutulosten parantamiseksi. Pacer Prossa on erittäin pitkä akunkesto ja sisäänrakennettu antennisignaali, joka parantaa GPS-toimintoja. Lisäksi se tarjoaa relevantteja harjoitustyökaluja sekä mukautettavan unen seurannan ja palautumisen mittauksen, jotka lisäävät mahdollisuuksiasi kehittyä juoksijana. Ultrakevyen muotoilun, selkeän näytön ja barometrin ansiosta voit ottaa jokaisesta lenkistä kaiken irti.

Tarkka GPS

Uuden antennimuotoilun ansiosta sinulla on mahdollisuus seurata jokaista juoksuaskeltasi yhä tarkemmin missä tahansa.

Juoksuteho- ja suorituskykytestit

Seuraa mekaanista energiankulutustasi watteina reaaliajassa, ja seuraa juoksutehoalueitasi, jotta voit löytää sopivan intensiteetin ja parantaa juoksutuloksiasi.

Erittäin pitkä akunkesto

Ultra-pitkän akunkeston ansiosta et tule koskaan pettymään. Jopa 35 tuntia harjoitteluaikaa täydellä GPS- ja sykemittauksella (ja jopa 100 tuntia akun säästötilassa). Jopa 7 päivää kellotilassa 24/7 pulssinmittauksella.

MIP-värinäyttö

Ohuempi lasilinssi ja paranneltu taustavalo parantavat näytön kontrastia ja selkeyttä kaikissa valaistusolosuhteissa.

Käteviä toimintoja

Pysy ajan tasalla älykkäiden ominaisuuksien, kuten puhelimen ilmoitusten, säätietojen ja musiikin hallinnan, avulla.

Harjoitus- ja palautumistyökalut

Henkilökohtaista ohjausta ja palautetta harjoituskuormituksen, sydämen kuormituksen ja lihaskuormituksen lyhyen ja pitkän aikavälin seurannassa.
Tuotteen Pacer Pro ominaisuuksia:
Vesisuojaus: 5 ATM
Akunkesto: 100 h
Ladattavat paristot/akku: Kyllä
GPS: Kyllä
Korkeusmittari: Kyllä
Optinen sykemittari: Kyllä
Mukana sykevyö: Ei
Mitat (P x L x K): 45 x 45 x 11,5 mm
Paino: 41 g
Käännä tavoitteesi todellisuudeksi Polarin urheilukellojen, fitnessmittareiden ja sykemittareiden avulla. Uskomme kaikkien olevan urheilijoita. Olitpa kokenut ammattilainen tai kunnianhimoinen aloittelija, autamme sinua matkalla kohti tavoitteitasi. Polar-tuotteet tunnetaan maailmanlaajuisesti kestävyydestä ja tarkkuudesta. Valikoimassamme on myös GPS-pyörätietokoneet, fitness- ja juoksukellot sekä sykemittarit ja suorituskyvyn tarkkailijat. Löydä suosikkisi ja saavuta tavoitteesi.

Lisää tuotteita merkiltä Polar

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!