H10 Heart Rate Sensor - ID: A161815

PolarH10 Heart Rate Sensor

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Polar - H10 Heart Rate Sensor

Kun etsit tarkkuutta ja hyvää liitettävyyttä, Polar H10 ‑sykesensori on ykkösvalinta. Seuraa sykettäsi erittäin tarkalla sykesensorilla ja lähetä syketietosi Bluetoothin ja ANT+:n kautta moneen eri treenilaitteeseen.
TARKKUUS
Huipputarkkuudestaan laajasti tunnettu Polar H10 on Polarin historian tarkin sykesensori.

YHDISTETTÄVYYS
Polar H10 on yhteensopiva suosittujen fitness-sovellusten, urheilu- ja älykellojen, kuntoilulaitteiden ja monien muiden Bluetooth- ja ANT+-laitteiden kanssa. Polar H10 voi olla samanaikaisesti yhdistettynä Bluetooth- ja ANT+-laitteisiin.

SOPII UIMISEEN
5 kHz:n lähetystaajuuden ansiosta voit seurata sykettäsi myös vedessä.

PÄIVITETTÄVÄ
Polar H10:tä kehitetään jatkuvasti OTA (over-the-air) ‑ohjelmistopäivityksillä.

SISÄÄNRAKENNETTU MUISTI YHDESSÄ POLAR BEATIN KANSSA
Polar H10:ssä on sisäänrakennettu muisti yhden harjoituksen syketietoja varten. Tiedot voi siirtää Polar Beatiin, Polarin ilmaiseen fitness- ja treenisovellukseen.

MUKAVUUS
Uusi Polar Pro ‑kiinnitysvyö on miellyttävä käyttää: se on tehty pehmeästä tekstiilistä, jossa on luisumista ehkäiseviä silikonipisteitä ja helppokäyttöinen kiinnityssolki.

ORTOSTAATTINEN TESTI
Ortostaattinen testi mittaa sykevälivaihteluasi sekä tarjoaa tietoa palautumisestasi ja työkaluja treenaamisen optimointiin. Voit tehdä ortostaattisen testin yhdistämällä Polar H10:n yhteensopivaan Polar-urheilukelloon.
Tuotteen H10 Heart Rate Sensor ominaisuuksia:
Sisäänrakennettu akku: Kyllä
Vesisuojaus: Kyllä
Valmistusmaa: Kiina
Akunkesto: 400 h
Ladattavat paristot/akku: Ei
Mitat (P x L x K): 34 x 65 x 10 mm
Paino: 60 g
Akkutyyppi: Li-ion
Käännä tavoitteesi todellisuudeksi Polarin urheilukellojen, fitnessmittareiden ja sykemittareiden avulla. Uskomme kaikkien olevan urheilijoita. Olitpa kokenut ammattilainen tai kunnianhimoinen aloittelija, autamme sinua matkalla kohti tavoitteitasi. Polar-tuotteet tunnetaan maailmanlaajuisesti kestävyydestä ja tarkkuudesta. Valikoimassamme on myös GPS-pyörätietokoneet, fitness- ja juoksukellot sekä sykemittarit ja suorituskyvyn tarkkailijat. Löydä suosikkisi ja saavuta tavoitteesi.

Lisää tuotteita merkiltä Polar

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!