Polar

-
Käännä tavoitteesi todellisuudeksi Polar-urheilukellojen, -kuntotarkkailijoiden ja -sykemittareiden avulla. Uskomme kaikkien olevan urheilijoita. Olitpa kokenut ammattilainen tai kunnianhimoinen aloittelija, autamme sinua matkalla kohti tavoitteitasi. Polar-tuotteet tunnetaan maailmanlaajuisesti kestävyydestä ja tarkkuudesta. Valikoimassamme on myös GPS-pyörätietokoneet, kunto- ja juoksukellot sekä sykemittarit ja suorituskyvyn tarkkailijat. Löydä suosikkisi ja saavuta tavoitteesi.

Polar

(38 tuotetta)

Kun Polar perustettiin 1970-luvun puolivälissä, markkinoilla ei ollut mitään laitetta, joka olisi mahdollistanut sykkeen seuraamisen suorituksen aikana. Polarin maailmanlaajuinen menestystarina sai alkunsa, kun innokas hiihtoharrastaja professori Seppo Säynäjäkangas alkoi miettiä, miten sykettä voisi mitata hiihtolenkillä. Nykyään sykemittari on korvaamaton apuväline monille urheilijoille, jotka ovat asettaneet harjoittelulleen tavoitteen - oli se sitten maraton tai painonpudotus. Kasvavaa suosiota nauttii myös Loop-aktiivisuusmittari, joka innostaa kokonaisvaltaisesti aktiivisempaan elämäntapaan.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!