POC

-
POC on vuonna 2005 perustettu ruotsalainen yritys. Heidän tehtävänsä on tehdä parhaansa, jotta he voivat pelastaa ihmishenkiä ja vähentää urheiluun liittyvien onnettomuuksien seurauksia. Alussa he saivat suurta huomiota uusille ideoilleen ja ratkaisuilleen hiihtourheilun turvallisuuden parantamiseksi. POC:n ainutlaatuiset tuotteet onnistuivat vähentämään aivoihin ja kehoon kohdistuvaa voimaa törmäyksen yhteydessä, mikä oli innovatiivista. He työskentelevät jatkuvasti joidenkin maailman johtavien urheilulääketieteen asiantuntijoiden kanssa tuotteiden kehittämiseksi ja parantamiseksi.

POC

(187 tuotetta)

Turvallisuusvarusteita vauhdikkaalle seikkailijalle

Jos rakastat vauhdikkaita lajeja, kuten laskettelua, pyöräilyä tai skeittausta, kypärä on pakollinen varuste, jotta vältyt vakavilta vammoilta. POCin valikoimista löydät eri lajeihin soveltuvia kypäriä miehille, naisille ja lapsille. Valittavissa useita eri värejä ja malleja.

Lasit hiihtoretkelle

Jos aiot hiihtää vauhdikkaasti, hiihtolasit ovat tarpeen. POCilla on useita erilaisia laseja cooleissa väreissä niin miehille kuin naisillekin. Jos tarvitset rinkan, jossa on tilaa eväille, vaatteille, turvavarusteille ja muulle, löydät etsimäsi POCin valikoimista.  

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!