Viikonloppudiili - 25 % alennusta Gridarmorin tuotteista!   

Peak Performance Takit - Lumipeitteinen vuori, kaupungin syke ja syrjäiset metsäpolut - olemme kotonamme kaikkialla. Peak Performancen perustivat Åressa vuonna 1986 kaksi intohimoista laskettelijaa, jotka halusivat mullistaa hiihtovaatteet. Nykyään olemme kansainvälinen muodikkaiden urheiluvaatteiden tuotemerkki ja innovaatiot ovat edelleen kaiken toimintamme ytimessä. Haluamme tehdä aktiivisesta elämästä helpompaa. Yhdistämme tyylin ja toimivuuden sekä luomme innovatiivisen rentoja ja toiminnallisia vaatteita liikkumiseen. Tuotteitamme määrittävät poikkeuksellinen laatu, uraauurtava muotoilu ja verraton toimivuus. Tervetuloa Peak Performancelle!

Peak Performance Takit

(81 tuotetta)

Täältä löydät laajan valikoima Peak Performance -takkeja sekä arkeen, ulkoiluun että urheiluaktiviteetteihin. Takkikokoelmassa on malleja naisille, miehille, lapsille ja nuorille. Takit sopivat hiihtoon, kiipeilyyn ja juoksuun. Osta uusi Peak Performance -takkisi Outnorthin netistä, niin pysyt lämpimänä ja hyvännäköisenä koko talven ajan.

Hiihtäjille valmistetut hiihtotakit

Peak Performance on aloittanut 80-luvulla Åressa ja on nyt tunnettu kaukana Ruotsin ja Jämtlannin rajojen ulkopuolella. Tämä on saatu aikaan tuottamalla laadukkaita urheilu- ja ulkoiluvaatteita, jotka tuotemerkin alkutaipaleella puuttuivat valmistajien mielestä markkinoilta. Perustajat olivat itsekin hiihtäjiä, jotka huomasivat markkinoilla olleiden vaatteiden puutteet sekä kehittivät vaatteita täyttämään tarpeet, joita oli muillakin saman henkisillä ihmisillä.

Peak Performance tuottaa yksinkertaisen mallisia takkeja, mutta ne eivät ole tylsiä ja niistä on nyt tullut suosittuja niin tavallisten ihmisten kuin seikkailijoidenkin keskuudessa. Peak Performance on kyllä aloittanut hiihtäjistä, mutta hyviä tuotemerkin valmistamia takkeja on saatavana kaikkiin mahdollisiin aktiviteetteihin. Peak Performance Black Light on esimerkiksi monipuolinen takki, joka toimii erittäin hyvin kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa sääolosuhteissa. Jos etsit juoksutakkia, on sellainenkin, esimerkiksi Peak Performance Focal Jacket, jossa on hyvä hengityskyky ja monia älykkäitä toimintoja, kuten esimerkiksi aukko kuulokkeiden johdolle.

Untuvatakit

Peak Performance -untuvatakista on tullut moderni klassikko, jota voi pitää sekä kaupungilla että tunturissa. Peak Performance Frost Down on ankanuntuvalla vuorattu ja sitä on saatavana useita eri malleja sekä naisten että miesten kokoisina.

Peak Performance Frost Down on todella monipuolinen takki, jota toimii useimmissa tapauksissa talvella. Untuvatakkeja on monta eri mallia, joita voi pitää sekä välikerroksena että päällystakkina. Niitä on saatavana hupun kanssa tai ilman sekä naisille parka-mallisena.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!