Peak Performance Housut - Lumipeitteinen vuori, kaupungin syke ja syrjäiset metsäpolut - olemme kotonamme kaikkialla. Peak Performancen perustivat Åressa vuonna 1986 kaksi intohimoista laskettelijaa, jotka halusivat mullistaa hiihtovaatteet. Nykyään olemme kansainvälinen muodikkaiden urheiluvaatteiden tuotemerkki ja innovaatiot ovat edelleen kaiken toimintamme ytimessä. Haluamme tehdä aktiivisesta elämästä helpompaa. Yhdistämme tyylin ja toimivuuden sekä luomme innovatiivisen rentoja ja toiminnallisia vaatteita liikkumiseen. Tuotteitamme määrittävät poikkeuksellinen laatu, uraauurtava muotoilu ja verraton toimivuus. Tervetuloa Peak Performancelle!

Peak Performance Housut

(32 tuotetta)

Peak Performancen housukokoelmasta löydät laadukkaita vaatteita kaiken tyyppisiin urheiluaktiviteetteihin ja ulkoiluun. Peak Performance valmistaa monipuolisia alusvaatteita ja pitkiä alushousuja sekä kestäviä päällysvaatteita ja kuorihousuja.

Peak Performance valmistaa vaatteita, joissa voit esiintyä parhaimmillasi ilman turhia hienouksia. Sekä naisille että miehille hyviä ja tyylikkäitä toiminnallisia vaatteita, joiden tyyli ja laatu kestävät pitkään.

Kuorihousut hiihtoon ja tunturivaelluksille

Peak Performance valmistaa housuja, jotka kestävät rajuimmatkin olosuhteet. Nämä housut ovat sinulle, joka laskettelet, käyt tunturivaelluksilla tai kiipeilemässä, kun on tosi kylmä. Housut ovat usein kevyet ja helppo pakata mukaan, mutta ne on varustettu ominaisuuksilla, jotka kestävät todella kovatkin olosuhteet. Monet housut on sekä tuulen- että vedenpitävät, mutta kuitenkin hengittävät.

Tämän tyyppisiin olosuhteisiin valikoimassa on muun muassa sekä naisten että miesten malliset Peak Performance Black Light -housut, jotka on valmistettu Gore Texistä. Saman tyyppiset tuulen- ja vedenpitävät kuorihousut löytyy myös Gore Tex Active Shell -materiaalista.

Peak Performance valmistaa myös softshell-housuja, joita voidaan käyttää sekä välikerroksena että uloimpana kerroksena.

Juoksutrikoot kaikkiin vuodenaikoihin

Etsiessäsi hyviä juoksutrikoita löydät niitä laajan valikoiman Peak Performancelta. Juoksuhousuja on kaikille vuodenajoille ja sääolosuhteisiin. Lämpimämmille päiville on lyhyitä housuja sekä pitkiä, hyvin hengittäviä juoksutrikoita. Sinulle, joka mielellään juokset vuodenajasta riippumatta, on sekä syksyn että talven kylmät kestäviä housuja. Sinulle, joka kuljet mielelläsi vaikeammassa maastossa, on erityisesti tähän tarkoitukseen sopivia housuja.

Useisiin Peak Performancen juoksuhousuihin on ommeltu litteät saumat, joiden ansiosta vältetään turhat hiertymät.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!