Peak Performance Housut - Ruotsalainen Peak Performance on perustettu Åressa vuonna 1986 kolmen lahjakkaan laskettelijan toimesta, jotka hyödynsivät vaatteiden suunnittelussa omaa käytännön kokemustaan luoden huippulaadukasta ja puhdaslinjaista designia. Tänä päivänä Peak Performance suunnittelee ja valmistaa toiminnallisia talviurheilu-, ulkoilu- ja treenivaatteita, sekä myös monipuolisen malliston vapaa-ajan vaatteita. Peak Performance on tänä päivänä yksi Skandinavian johtavia urheiluvaatteiden tuotemerkkejä.

Peak Performance Housut

(19 tuotetta)

Peak Performancen housukokoelmasta löydät laadukkaita vaatteita kaiken tyyppisiin urheiluaktiviteetteihin ja ulkoiluun. Peak Performance valmistaa monipuolisia alusvaatteita ja pitkiä alushousuja sekä kestäviä päällysvaatteita ja kuorihousuja.

Peak Performance valmistaa vaatteita, joissa voit esiintyä parhaimmillasi ilman turhia hienouksia. Sekä naisille että miehille hyviä ja tyylikkäitä toiminnallisia vaatteita, joiden tyyli ja laatu kestävät pitkään.

Kuorihousut hiihtoon ja tunturivaelluksille

Peak Performance valmistaa housuja, jotka kestävät rajuimmatkin olosuhteet. Nämä housut ovat sinulle, joka laskettelet, käyt tunturivaelluksilla tai kiipeilemässä, kun on tosi kylmä. Housut ovat usein kevyet ja helppo pakata mukaan, mutta ne on varustettu ominaisuuksilla, jotka kestävät todella kovatkin olosuhteet. Monet housut on sekä tuulen- että vedenpitävät, mutta kuitenkin hengittävät.

Tämän tyyppisiin olosuhteisiin valikoimassa on muun muassa sekä naisten että miesten malliset Peak Performance Black Light -housut, jotka on valmistettu Gore Texistä. Saman tyyppiset tuulen- ja vedenpitävät kuorihousut löytyy myös Gore Tex Active Shell -materiaalista.

Peak Performance valmistaa myös softshell-housuja, joita voidaan käyttää sekä välikerroksena että uloimpana kerroksena.

Juoksutrikoot kaikkiin vuodenaikoihin

Etsiessäsi hyviä juoksutrikoita löydät niitä laajan valikoiman Peak Performancelta. Juoksuhousuja on kaikille vuodenajoille ja sääolosuhteisiin. Lämpimämmille päiville on lyhyitä housuja sekä pitkiä, hyvin hengittäviä juoksutrikoita. Sinulle, joka mielellään juokset vuodenajasta riippumatta, on sekä syksyn että talven kylmät kestäviä housuja. Sinulle, joka kuljet mielelläsi vaikeammassa maastossa, on erityisesti tähän tarkoitukseen sopivia housuja.

Useisiin Peak Performancen juoksuhousuihin on ommeltu litteät saumat, joiden ansiosta vältetään turhat hiertymät.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!