Outmeals

-
Syö oikein ja nauti seikkailusta! OutMealsin pehmeät säilykkeet ovat korkealaatuisia valmisruokia, ja ne voidaan valmistaa helposti lämmittämällä.

Outmeals

(5 tuotetta)

Sinun pitää syödä oikein voidaksesi nauttia seikkailuista. Kaikilla on varmasti hetkiä, jolloin vauhdikas aktiviteetti ei ollutkaan sitä mitä odotit, mikä saattaa johtua siitä, että kehosi ei saanut tarpeeksi energiaa ennen suoritusta. Nälkä vaikuttaa keskittymiseen ja motivaatioon ja silloin tarvitset nopeaa, helppoa energiaa päästäksesi takaisin huipulle.

Pehmeät säilykkeet

Pehmeät säilykkeet on markkinoiden uutuus ulkoilutuotteiden valikoimassa. OutMealsin pehmeät säilykkeet ovat laadukkaita valmisruokia, jotka on pakattu suojaavaan laminaattiin. Tuotteilla on 3 vuoden kestävyys. Yksi pussi painaa noin 400 grammaa ja on erinomainen vaihtoehto kuivamuonalle. Pehmeät säilykkeet on helppo valmistaa lämpöpussissa tai vedenkeittimessä. Jos olet hätätilanteessa eikä sinulla ole mahdollisuutta lämmittää ruokaa, voit ehdottomasti syödä sen kylmänä suoraan pussista.

Syö mitä haluat, milloin haluat

Olemme keränneet parhaan ruoan ulkoilmaseikkailuihin, jotta sinä voit syödä milloin ja missä tahansa. On uskomattoman vapauttavaa, että sinun ei tarvitse olla riippuvainen keittiöstä, mikä tuo varmasti uutta intoa ja inspiraatiota tuleviin ulkoilmaseikkailuihin. Mikään ei estä sinua lähtemästä ulos!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!