Outdoor Research

-
OR:n ydinliiketoiminta on luoda innovaatioita ja inspiraatiota armottomille seikkailijoille ja kehittää varusteita, jotka todella toimivat ja kestävät. Kaikilla Outdoor Research -tuotteilla on OR:n Infinite Guarantee -takuu, joka tarkoittaa, että tuotteelle taataan pysyvä takuu.

Outdoor Research

(135 tuotetta)

Outside Research perustuu nimensä mukaisesti usean vuoden kokemukseen todellisesta luonnon tutkimuksesta luonnossa. Tuotemerkin kehitti seikkailija ja tutkija Ron Gregg, jonka motto on: elämä on seikkailua, ja parhaat varusteet tekevät seikkailusta entistäkin hauskempaa! Yritys perustuu tahtoon olla luonnossa ja myös viipyä siellä ilman, että väärät varusteet sitä rajoittaisivat.

Kaikkea seikkailijoille

Outnorthilla tarjolla olevista Outdoor Researchin tuotteista löydät hyvät varusteet niin pieniin kuin suurempiinkin seikkailuihin. Tarjolla on kaikkea takeista ja housuista reppuihin ja muihin käteviin varusteisiin. Kaikki tuotteet ovat hyvännäköisiä ja käteviä muotoilultaan, mutta ennen kaikkea ne ovat toiminnallisia ja laadukkaita. Tuotemerkille tärkeintä on kuitenkin se, että Outdoor Researchin toiminta pohjautuu pikemminkin tuotteiden parantamiselle kuin vain uusien ja erilaisten tuotteiden luomiselle.

Rajaton takuu

Outdoor Research pitää laadukkuutta kaikkein tärkeimpänä ja uskoo tuotteisiinsa niin paljon, että antaa niille niin kutsutun rajattoman takuun. Takuu on nimeltään Infinite Guarantee ja merkitsee sitä, että jos jokin tuote ei täytä tarpeitasi, Outdoor Research korvaa sen.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!