#yesOutnorth

Kuvasi näkyviin sivuille outnorth.fi vastaamalla #yesOutnorth

Hyväksymällä
pyyntömme käyttää kuvaasi vastaamalla hashtagilla #yesOutnorth hyväksyt
seuraavat:

  • Annat Outnorth AB:lle ei-yksinomaisen, ei-korvattavan ja kansainvälisen oikeuden käyttää markkinointiin ja mainontaan kaikkia kuvia (jäljempänä "kuva"), joihin olet vastannut #yesOutnorth. Tähän sisältyvät, niihin kuitenkaan rajoittumatta, Outnorth AB:n verkkosivusto, uutiskirjeet, sosiaalisen median sisältö, painettu materiaali ja muu asiakasviestintä.
  • Vakuutat, että sinulla on kaikki oikeudet kuvaan ja että sinulla on lupa ihmisiltä, jotka mahdollisesti näkyvät kuvassa, ja että annat kyseisen oikeuden Outnorth AB:lle. Vakuutat lisäksi, että kuvan käyttö Outnorth AB:n toimesta ei riko lakeja tai kolmannen osapuolen oikeuksia.
  • Jos olet alle 18-vuotias, vakuutat, että sinulla on jonkun huoltajasi suostumus.
  • Vapautat
    Outnorth AB:n kaikista velvollisuuksista maksaa sinulle, tai jollekulle muulle,
    korvausta kuvan käytöstä.

Jos haluat myöhemmin poistaa kuvan sosiaalisen median kanaviltamme tai verkkosivustoltamme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, niin varmistamme, että sisältösi poistetaan.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!