Ortovox

-
Vuodesta 1976 on Ortovox suojellut vuoriseikkalijoita! Sen jälkeen, kun ensimmäinen lumivyörylähetin tuli markkinoille vuonna 1980, yritys on kasvanut sisältämään reppuja, vaatteita ja muita hätävarusteita. Kun olet seikkailulla vuorilla, sinun pitäisi voida luottaa varusteisiisi. Laatu ja käytännöllinen muotoilu mahdollistavat, että voit turvallisesti nauttia vuoristoelämyksistä, jotka rikastuttavat elämääsi. Vain parhaaseen kannattaa luottaa!

Ortovox

(29 tuotetta)

Kaikkea ulkoiluun


Ortovoxilta saat kaiken, mitä ikinä voit kuvitella tarvitsevasi aktiivisilla erämaa- ja vuoristoretkillä. Outnorthilla olemme koonneet monipuolisen valikoiman vaatteita ja tuotteita, jotka tekevät matkastasi erinomaisen. Täällä on muun muassa rinkkoja, jotka soveltuvat vauhdikkaisiin hiihtoretkiin. Rinkassa on tilaa retkeilyvarusteille, lumivyöryvarusteille sekä kiinnityslenkit jääkirveelle ja sauvoille. Se onkin itsestäänselvä varuste juuri sinulle.  

Käteviä tuotteita turvallisiin retkiin


Ortovox tarjoaa käteviä ja tyylikkäitä tuotteita turvalliseen retkeilyyn. Tutustu valikoimaan ja valitse suosikkisi useista tuotteista sekä naisten ja miesten vaatteista.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!