Ortovox

-
Ortovoxin tarina alkoi jo vuonna 1980, kun Gerald Kampel ja Jürgen Wegner kehittivät ensimmäisen taajuus-lähetinvastaanottimen, Ortovox F2, paikantamaan lumimyrskyjen uhriksi joutuneita ihmisiä. Siitä lähtien Ortovox on laajentanut tuotevalikoimaansa kaikella mahdollisella repuista ja vaatteista lumisahoihin. Yhteistä kaikille tuotteille on keskittyminen turvallisuuteen ja laatuun!

Ortovox

(29 tuotetta)

Kaikkea retkeilyyn


Ortovoxilta saat kaiken, mitä ikinä voit kuvitella tarvitsevasi aktiivisilla erämaa- ja vuoristoretkillä. Olemme koonneet Outnorthiin monipuolisen valikoiman vaatteita ja tuotteita, jotka tekevät matkastasi erinomaisen. Täällä on muun muassa rinkkoja, jotka soveltuvat vauhdikkaisiin hiihtoretkiin. Rinkassa on tilaa retkeilyvarusteille, lumivyöryvarusteille sekä kiinnityslenkit jääkirveelle ja sauvoille. Se onkin itsestäänselvä varuste juuri sinulle.  

Käteviä tuotteita turvallisiin retkiin


Ortovox tarjoaa käteviä ja tyylikkäitä tuotteita turvalliseen retkeilyyn. Tutustu valikoimaan ja valitse suosikkisi useista tuotteista sekä naisten ja miesten vaatteista.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!