Wash-in Textile Waterproofing 100ml - ID: A072135

Pikkujoulut
15% - KOODI

OrganoTexWash-in Textile Waterproofing 100ml

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
OrganoTex - Wash-in Textile Waterproofing 100ml

Wash-In Textile Waterproof 100ML kylläste, joka parantaa funktionaalisten ulkoiluvaatteiden ja -varusteiden vettä ja likaa hylkiviä ominaisuuksia. Soveltuu synteettisille vedenpitäville tekstiileille (mukaan lukien kaikenlaiset kalvot) esim. shell-takeissa, anorakeissa, makuualustoissa, vaellushousuissa, tuulitakeissa, lasketteluasuissa. Säilyttää tekstiilin hengittävyyden, värin ja rakenteen. Riittää 1 tuotteelle
  • Ei sisällä hiilifluorideja, helposti biohajoava ja luokiteltu CLP:n mukaan myrkyttömäksi.
Tuotteen Wash-in Textile Waterproofing 100ml ominaisuuksia:
Riittoisuus (keskimäärin): 1 vaatetta
Tilavuus: 100 ml
OrganoTex®-tuotteita myy ja markkinoi OrganoClick, kaupallinen oheisyritys, joka perustettiin vuonna 2006 Tukholman yliopiston tekemän tutkimuksen ja Ruotsin maatalousyliopiston tutkimusten perusteella. Luonnon omaa kemiaa jäljittelemällä kehitettiin patentoitu teknologia, joka tekee tekstiilikuiduista vettähylkiviä. Koostumus sitoutuu syvälle kuituihin (3D), minkä vuoksi materiaali säilyttää höyrynläpäisevyytensä (hengittävyytensä), värinsä ja rakenteensa erittäin hyvin! Kaikki tuotteet ovat helposti biologisesti hajoavia, minkä vuoksi niistä ei jää jäämiä luontoon. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Ruotsissa (Täbyssä).

Lisää tuotteita merkiltä OrganoTex

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!