Spray-on Textile Waterproofing - ID: A072133

OrganoTexSpray-on Textile Waterproofing

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
OrganoTex - Spray-on Textile Waterproofing

Spray-On Textile Waterproof 500ML kylläste, joka parantaa useimpien tekstiilien, kuten polyesterin, polyamidin, villan, puuvillan ja seosten vettä ja likaa hylkiviä ominaisuuksia. Soveltuu erinomaisesti funktionaalisille ulkoiluvaatteille ja -varusteille, kuten vaatteille, teltoille ja laukuille. Säilyttää tekstiilin hengittävyyden, värin ja rakenteen.
  • Ei sisällä hiilifluorideja, helposti biohajoava ja luokiteltu CLP:n mukaan myrkyttömäksi.
OrganoTex®-tuotteita myy ja markkinoi OrganoClick, kaupallinen oheisyritys, joka perustettiin vuonna 2006 Tukholman yliopiston tekemän tutkimuksen ja Ruotsin maatalousyliopiston tutkimusten perusteella. Luonnon omaa kemiaa jäljittelemällä kehitettiin patentoitu teknologia, joka tekee tekstiilikuiduista vettähylkiviä. Koostumus sitoutuu syvälle kuituihin (3D), minkä vuoksi materiaali säilyttää höyrynläpäisevyytensä (hengittävyytensä), värinsä ja rakenteensa erittäin hyvin! Kaikki tuotteet ovat helposti biologisesti hajoavia, minkä vuoksi niistä ei jää jäämiä luontoon. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Ruotsissa (Täbyssä).

Lisää tuotteita merkiltä OrganoTex

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!