BioCare Textile Wash 100ML - ID: A050747

Pikkujoulut
15% - KOODI

OrganoTexBioCare Textile Wash 100ML

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
OrganoTex - BioCare Textile Wash 100ML

BioCare Textile Wash 100ML biopohjainen pesuaine vettä hylkiville funktionaalisille ulkoilutekstiileille, kuten shell-takeille, lasketteluasuille ja anorakeille. Säilyttää kyllästyksen (DWR) pitkään.
Tuotteen BioCare Textile Wash 100ML ominaisuuksia:
Tilavuus: 100 ml
OrganoTex®-tuotteita myy ja markkinoi OrganoClick, kaupallinen oheisyritys, joka perustettiin vuonna 2006 Tukholman yliopiston tekemän tutkimuksen ja Ruotsin maatalousyliopiston tutkimusten perusteella. Luonnon omaa kemiaa jäljittelemällä kehitettiin patentoitu teknologia, joka tekee tekstiilikuiduista vettähylkiviä. Koostumus sitoutuu syvälle kuituihin (3D), minkä vuoksi materiaali säilyttää höyrynläpäisevyytensä (hengittävyytensä), värinsä ja rakenteensa erittäin hyvin! Kaikki tuotteet ovat helposti biologisesti hajoavia, minkä vuoksi niistä ei jää jäämiä luontoon. Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Ruotsissa (Täbyssä).

Lisää tuotteita merkiltä OrganoTex

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!