Odlo

-
Syntynyt Norjassa – kehitetty Sveitsissä. Odlo on toimivien urheiluvaatteiden markkinajohtaja Euroopassa ja tuottaa erinomaisia premium-tason urheiluvaatteita ihmisille, joilla on intohimo terveelliseen elämäntapaan. Teknisesti innovatiiviset tuotteet haastavat markkinoita ja luovat mahdollisuuden huipputason suoritukseen ympäristöstä riippumatta. Yli 70 vuoden yhteinen kokemus tinkimättä korkeista vaatimuksista takaa optimaalisen käyttömukavuuden, laadun ja suorituskyvyn. Odlo on tilaisuus heille, jotka vaativat parasta ja haluavat jotakin sellaista, mitä ei ole kaikilla!

Odlo

(56 tuotetta)

Odlo on johtava kansainvälinen tuotemerkki, joka valmistaa huippulaadukkaita urheiluvaatteita ihmisille, joiden intohimona on terveellinen elämäntapa.

Odlo perustettiin vuonna 1946 tunnuslauseenaan: “Always make sure you’re one step ahead”. Innokas norjalainen urheilija nimeltä Odd Roar Lofterød perusti yrityksen suurella luovuudella ja rohkeudella. Yritys aloitti toimintansa valmistamalla luistelijoille urheilutrikoita, joiden tehtävänä oli suojata kylmältä. Tämä toimi lähtölaukauksena konseptin tulevalle kehitykselle.

Vuonna 1963 Odlo lanseerasi hiihtäjille ja luistelijoille ensimmäisen elastisen ja funktionaalisen asun, joka valmistettiin synteettisestä kuidusta, Helancasta. Koko Norjan hiihtojoukkue käytti käänteentekevää asua vuoden 1964 talviolympialaisissa, ja vuoden 1972 Sapporon talviolympialaisissa jo 22 maajoukkuetta käytti Odlon urheiluvaatteita. Vuonna 1986 Odd Roar Lofterød Junior siirsi yrityksen Sveitsiin. Samanaikaisesti Odlo lanseerasi uraauurtavan 3-kerrosperiaatteen, jossa ensimmäinen kerros varmistaa kosteuden poiston, toinen säätelee lämpötilaa ja kolmas suojaa sääolosuhteilta.  Odlo on ylpeä voidessaan olla funktionaalisten urheiluvaatteiden edelläkävijä, ja yli 70 vuoden kokemuksellaan yritys ajaa edelleen kehitystä eteenpäin.

Odlo on funktionaalisten urheilualusvaatteiden Euroopan markkinajohtaja. Odlolla on lisäksi vahva asema hiihto-, pyöräily-, juoksu-, harjoittelu/kuntosali- ja ulkoiluvaatteiden kategorioissa. Niiden lisäksi yritys tarjoaa teknisiä paitoja, varusteita ja lasten vaatteita. Yli 550 uudella tuotteella joka kausi katetaan liikunnan ystävien ja kaikentasoisten urheilijoiden tarpeet. Sveitsin hiihtomaajoukkueet Dario Colognan johdolla käyttävät Odlon tuotteita. Samoin tekevät Ranskan hiihto- ja ampumahiihtomaajoukkueet, joiden suurimpana tähtenä loistaa Martin Fourcade. Odlo sponsoroi myös maailman parasta maastopyöräilyjoukkuetta, Scott-SRAM MTB Racing Teamia, jossa ruotsalainen tähti ja olympiavoittaja Jenny Rissveds kilpailee. Jenny on myös Odlon henkilökohtainen lähettiläs.

Odlo valmistaa laadukkaimpia funktionaalisia urheiluvaatteita niille, jotka pitävät urheilusta - kaikissa ilmastoissa ja kaikilla tasoilla. Ne varmistavat hyvinvoinnin iholta ulospäin, ja pitkä kokemus tinkimättömän korkeine vaatimuksineen takaa optimaalisen käyttömukavuuden, laadun ja suorituskyvyn.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!