OAC Ski

-
OAC Finland on yhdistänyt suksien valmistuksen ja tutkimuksen tietonsa perusteelliseen asiantuntemukseen, innostukseen ja uusimpaan tekniikkaan. Yhdessä he ovat luoneet täysin uudenlaisia suksia, joilla tarjoutuu rajoittamaton pääsy maastoon.

OAC Ski

(9 tuotetta)

Kaikki alkoi heidän tallinsa satulahuoneessa. He rakensivat sinne testilaboratorionsa komposiitin valmistusta varten. Melko pian, heidän kokeneen hiihtotaustansa ansiosta, he alkoivat valmistaa näitä fantastisia suksia.

OAC:n filosofiaan kuuluu valmistaa monipuolisia ja helppokäyttöisiä tuotteita, jotka sopivat kaikille. Tuotteet yhdistävät monia toimintoja, eikä kompromisseja ole tehty - OAC johdattaa sinut kohti jotain uutta ja parempaa.

OAC:n sukset nousukarvoilla on suunniteltu kaikentasoisille hiihtäjille, jotka haluavat nauttia talvimaisemista missä vain, vaikka lähipuistossa. OAC:n sukset on suunniteltu myös kokeneemmille vapaalaskijoille. Sukset tarjoavat vapauden tunteen kaikenlaisissa maastoissa riippumatta siitä, missä olet.

Hallitsevan trendin vastakohtana OAC on päättänyt pitää tuotannon lähellä kotipaikkaa Suomessa. OAC:n tuotteissa käytetään viimeisintä tekniikkaa, materiaalia ja innovaatioita. OAC haluaa tarjota ainoastaan parasta!

Tänä päivänä OAC on moderni komposiittivalmistaja, jonka päätoimipiste on lähellä Tamperetta. Konseptina OAC ja sukset sisäänrakennetuilla nousukarvoilla ovat levinneet ympäri maailmaa. Heidän suksiaan myydään koko Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Japanissa.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!