Norröna Falketind

(147 tuotetta)

Vaatesarja Falketind merkiltä Norröna on suunniteltu erityisesti selviämään kaikista luonnon tarjoamista haasteista, riippumatta siitä, mikä keli tai vuodenaika on kyseessä. Jos sarjaa tulisi kuvailla yhdellä sanalla, olisi se monipuolisuus. Vaatteet toimivat nimittäin yhtä hyvin retkeilyyn ja kiipeilyyn kuin pyöräilyyn ja hiihtoon. Käyttöalueita on toisin sanoen monta, ja koska Falketindin kaikki tuotteet ovat uskomattoman hyvännäköisiä, sopivat ne erinomaisesti myös arkipäivässä käytettäviksi.

Monet tuotteet Falketind-sarjan tuotteet ovat värikkäitä ja niitä löytyy useissa eri malleissa, joten ne sopivat niin naisille kuin miehille. Sarjasta löydät niin takkeja, paitoja ja housuja, kuin myös lapasia, reppuja ja shortseja eri tilanteisiin.

Gore-Tex-takki Falketindiltä

Yksi Falketindin suosituimmista takeista on heidän Gore-Tex-takkinsa. Se on vedenkestävä, vähentää kosteuden tiivistymistä ja antaa optimaalisen vapauden liikkuvuuteen kaikissa asennoissa. Parasta takissa on se, että sitä voi pitää vuoden ympäri, sekä silloin kun kävelet kesällä että kun hiihdät talvella. Käytännöllistä huppua voidaan käyttää yhdessä ja sitä voidaan myös säätää, mikä antaa optimaalisen istuvuuden ja suojan sekä tuulta että vettä vastaan.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!