Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Men - ID: A043986

NorrønaLofoten Gore-Tex Pro Jacket Men

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Men Norrøna

Monipuolinen ja vedenpitävä laskettelutakki on täynnä teknisiä yksityiskohtia ja sopii siksi vaativiinkin olosuhteisiin. Kevyt, hengittävä ja säältä suojaava, tinkimättä mukavuudesta.

Kolmas sukupolvi Norrönan suositusta Lofoten-takista, joka tuli markkinoille vuonna 2004 ja josta tuli "Vuoden tuote 2009" Åka Skidor-lehden vertailuissa. Nyt takissa on parannettu huppu ja vielä tyylikkäämpi istuvuus. Takki on varustettu irrotettavalla lumilukolla, jossa on sekä snap-seal että zip-seal systeemi. Eli voit kiinnittää takkia saman sarjan housuihin. Valmistettu uudesta Ripstop Gore-Tex Pro Shell:stä, joustava materiaali joka tarjoaa liikevapautta. Lofoten on yksi Norrönan rakastetuimmista takeista. Takissa on jopa kosteussuojattu tasku kännykälle.

 

Material:
ProGORE-TEX Pro
The GORE-TEX membrane uses a woven liner to reduce weight and bulk, enhance moisture transport and minimize abrasion, all while maintaining durable waterproofness. The ultimate storm-protection fabric.

Ominaisuudet Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Men:
Vedenpitävä: Kyllä
Kalvo: GORE-TEX
Lumilukko: Kyllä
Päämateriaali: Nylon
Huppu: Kiinteä
Kalvotekniikka: 3-kerroksinen
Taskujen määrä: 3 kpl
Vesipilari: 28000
Stretch: Kyllä
Hiihtopassitasku: Kyllä
Laatua, toimivuutta, kestävyyttä ja muotoilua vuodesta 1929. Norrøna on perheomisteinen norjalainen ulkoiluvarusteita valmistava yhtiö, joka on perustettu 1929. Yhtiö valmistaa huippuluokan ulkoiluvarusteita naparetkeilijöiden, vapaalaskijoiden, vuorikiipeilijöiden ja seikkailijoiden tarpeisiin, luonto laboratorionaan. Näkemyksenämme on ”Tervetuloa luontoon”. Kaikessa tekemisessämme meitä motivoi luonto, se on koeympäristömme ja eteenpäin ajava voimamme. Arvaamattomien, mutta taianomaisten Norjan erämaa-alueiden inspiroimana kutsumuksenamme on luoda korkealaatuisia tuotteita, mahdollisimman puhtaasti tuotettuina kaikkine välttämättömine yksityiskohtineen, jotta kaikki voisivat nauttia luonnosta. Syntyhistoriamme - Vuonna 1929, innokas ulkoilun harrastaja Jørgen Jørgensen aloitti etsintänsä luodakseen ylivoimaisia ulkoilutuotteita. Nykyään, neljä sukupolvea myöhemmin, Norrøna on yhä perheomisteinen norjalaisyhtiö. Perustuen luonnon rakastamiseen, ympäristöllinen vastuuntunto on ollut DNA: ssamme aivan alusta alkaen. Uskomme, että yrityksestä huolehtiminen voi tapahtua ainoastaan kestävistä lähtökohdista ja pyrimme päivittäin edistymään, tutkimaan ja inspiroimaan suojellaksemme kotiamme. Testausryhmämme - Aivan alusta saakka, toimintaperiaatteemme on ollut omaksua kaikkein keskeisin tieto ja kokemus. Siitä syystä työskentelemme aina läheisesti monimuotoisen lähettiläs-, testaaja- ja seikkailijaryhmämme kanssa kehittäessämme tuotteitamme. Monesti tyylimme on suoraa tulosta läheisestä yhteistyöstä ja pitkästä kehityskulusta, varmistaaksemme sekä heille että sinulle toiminnalliset ja korkealaatuiset tuotteet. Ammattitaitomme - Tuotekehityksen ammattitaito on aina ollut keskeinen perusta. Konseptivaiheesta luomiseen asti, kaikki tuotteet ovat Norjassa, Oslon ulkopuolella sijaitsevan Norrøna Housen oman suunnittelun tulosta. Suurimmalla osalla tuotteistamme on kolmivuotinen suunnittelun kehityskulku takanaan, joka mahdollistaa tunnista toiseen jatkuvan testaamisen, hienosäädön ja taas testaamisen ja uudelleen tarkentamisen ennen kuin ne ovat valmiita lähtemään seikkailuihin uusien omistajiensa kanssa. Vastuumme - Yhtiönä, joka on perustettu rakkaudesta luontoon, ympäristövastuu on ollut DNA:ssamme aivan alusta lähtien. Eettinen kaupankäynti ja kestävä kehitys ovat keskeisinä kaikissa arvoketjumme osissa. Olemme täysin avoimia valmistustavoissamme pyrkiessämme pienentämään ympäristöjalanjälkeämme ja vaikuttaaksemme myönteiseen suuntaan. ”Uskomme, että yrityksestä huolehtiminen voi tapahtua ainoastaan kestävistä lähtökohdista ja pyrimme päivittäin edistymään, tutkimaan ja inspiroimaan suojellaksemme kotiamme.” Jørgen Jørgensen

Lisää tuotteita Norrøna

Näytä kaikki Touring-takit

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!