Finnskogen Gore-Tex Jacket Unisex - ID: A028453

Kampanja

NorrønaFinnskogen Gore-Tex Jacket Unisex

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Finnskogen Gore-Tex Jacket Unisex Norrøna

Vedenpitävä ja hiljainen metsästystakki Gore-Tex:lla Norrönalta. Takilla on klassinen metsästäjän tyyli monilla taskuilla, teknisillä yksityiskohdilla ja toiminnoilla. Sopii sekä naisille että miehille.

Klassinen metsästäjän takki Finnskogen on varustettu hupulla ja monilla taskuilla. Valmistettu harjatusta mikrokuidusta Gore-Tex-vuorella, antaen hiljaisen, vedenpitävän ja mukavan kuoritakin. Gore-Tex performance 2-kerroksinen kalvo ulkokankaalla on laminoitu, antaen hiljaisemman ja kevyemmän takin kuin tavalliset 3-kerroksiset kuoritakit. 


Materiaali:

Harjattu 150 gr/m2 polyesterikudos. Luja, kestävä, hiljainen, hengittävä ja pehmeä materiaali -täydellinen metsästyskäyttöön.

Ominaisuudet Finnskogen Gore-Tex Jacket Unisex:
Kalvo: GORE-TEX
Paino: 820 g
Huppu: Kiinteä
Taskujen määrä: 4 kpl
Vesipilari: 28 000
Stretch: Ei
Säädettävä vyötärö: Kyllä
Vahvistukset: Ei
Kainalovetoketjut: Kyllä
Laatua, toimivuutta, kestävyyttä ja muotoilua vuodesta 1929. Norrøna on perheomisteinen norjalainen ulkoiluvarusteita valmistava yhtiö, joka on perustettu 1929. Yhtiö valmistaa huippuluokan ulkoiluvarusteita naparetkeilijöiden, vapaalaskijoiden, vuorikiipeilijöiden ja seikkailijoiden tarpeisiin, luonto laboratorionaan. Näkemyksenämme on ”Tervetuloa luontoon”. Kaikessa tekemisessämme meitä motivoi luonto, se on koeympäristömme ja eteenpäin ajava voimamme. Arvaamattomien, mutta taianomaisten Norjan erämaa-alueiden inspiroimana kutsumuksenamme on luoda korkealaatuisia tuotteita, mahdollisimman puhtaasti tuotettuina kaikkine välttämättömine yksityiskohtineen, jotta kaikki voisivat nauttia luonnosta. Syntyhistoriamme - Vuonna 1929, innokas ulkoilun harrastaja Jørgen Jørgensen aloitti etsintänsä luodakseen ylivoimaisia ulkoilutuotteita. Nykyään, neljä sukupolvea myöhemmin, Norrøna on yhä perheomisteinen norjalaisyhtiö. Perustuen luonnon rakastamiseen, ympäristöllinen vastuuntunto on ollut DNA:ssamme aivan alusta alkaen. Uskomme, että yrityksestä huolehtiminen voi tapahtua ainoastaan kestävistä lähtökohdista ja pyrimme päivittäin edistymään, tutkimaan ja inspiroimaan suojellaksemme kotiamme. Testausryhmämme - Aivan alusta saakka, toimintaperiaatteemme on ollut omaksua kaikkein keskeisin tieto ja kokemus. Siitä syystä työskentelemme aina läheisesti monimuotoisen lähettiläs-, testaaja- ja seikkailijaryhmämme kanssa kehittäessämme tuotteitamme. Monesti tyylimme on suoraa tulosta läheisestä yhteistyöstä ja pitkästä kehityskulusta, varmistaaksemme sekä heille että sinulle toiminnalliset ja korkealaatuiset tuotteet. Ammattitaitomme - Tuotekehityksen ammattitaito on aina ollut keskeinen perusta. Konseptivaiheesta luomiseen asti, kaikki tuotteet ovat Norjassa, Oslon ulkopuolella sijaitsevan Norrøna Housen oman suunnittelun tulosta. Suurimmalla osalla tuotteistamme on kolmivuotinen suunnittelun kehityskulku takanaan, joka mahdollistaa tunnista toiseen jatkuvan testaamisen, hienosäädön ja taas testaamisen ja uudelleen tarkentamisen ennen kuin ne ovat valmiita lähtemään seikkailuihin uusien omistajiensa kanssa. Vastuumme - Yhtiönä, joka on perustettu rakkaudesta luontoon, ympäristövastuu on ollut DNA:ssamme aivan alusta lähtien. Eettinen kaupankäynti ja kestävä kehitys ovat keskeisinä kaikissa arvoketjumme osissa. Olemme täysin avoimia valmistustavoissamme pyrkiessämme pienentämään ympäristöjalanjälkeämme ja vaikuttaaksemme myönteiseen suuntaan. ”Uskomme, että yrityksestä huolehtiminen voi tapahtua ainoastaan kestävistä lähtökohdista ja pyrimme päivittäin edistymään, tutkimaan ja inspiroimaan suojellaksemme kotiamme.” Jørgen Jørgensen

Lisää tuotteita Norrøna

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!