Falketind Gore-Tex Jacket W (2016) - ID: A006205

NorrønaFalketind Gore-Tex Jacket W (2016)

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Falketind Gore-Tex Jacket W (2016) Norrøna

Norrönan monipuolisin takki sopii ympärivuotiseen käyttöön. Vedenpitävä ja hengittävä, tarpeeksi kevyt sopiakseen kesäkäyttöön ja tarpeeksi kestävä sopiakseen talvikäyttöön. Takki on sunniteltu kaikenlaisiin vuorikiipeilylajeihin. Valmistettu erikoiskehitetystä GORE-TEX kankaasta mukavalla harjatulla backer-materiaalilla ja korkealla RET 5 hengittävyydellä. Varustettu kriittisillä ominaisuuksilla; niin kuin kainaloiden pitkät tuuletusvetoketjut, kiipeilyvaljaiden tai repun kanssa yhteensopivat taskut, kypäräyhteensopivalla myrskyhuppu ja säältä suojaavat epäsymmetriset hihansuut. Aika lyhyt malli.

Material

Gore-Tex with interlock knit backer: Products with this unique 3-layer construction are made for year round use for a wide range of outdoor activities. This 3-layer Gore-Tex has a special Gore-Tex membrane, bonded to a highly breathable outer material and an incredibly comfortable interlock knit inner lining. The benefit: comfort in warm and cold weather and no movement between the three layers, which means less wear and tear, and even greater durability.  

35% Polyamide, 41% Polyester, 24% Polytetrafluoroethylene

Ominaisuudet Falketind Gore-Tex Jacket W (2016):
Kalvo: GORE-TEX
Paino: 420 g
Päämateriaali: Synteettinen
Huppu: Kiinteä
Kalvotekniikka: 3-kerroksinen
Taskujen määrä: 3 kpl
Hengittävyys: 5000 g/m2/24h
Stretch: Ei
Säädettävä vyötärö: Kyllä
Vahvistukset: Kyllä
Kainalovetoketjut: Kyllä
Laatua, toimivuutta, kestävyyttä ja muotoilua vuodesta 1929. Norrøna on perheomisteinen norjalainen ulkoiluvarusteita valmistava yhtiö, joka on perustettu 1929. Yhtiö valmistaa huippuluokan ulkoiluvarusteita naparetkeilijöiden, vapaalaskijoiden, vuorikiipeilijöiden ja seikkailijoiden tarpeisiin, luonto laboratorionaan. Näkemyksenämme on ”Tervetuloa luontoon”. Kaikessa tekemisessämme meitä motivoi luonto, se on koeympäristömme ja eteenpäin ajava voimamme. Arvaamattomien, mutta taianomaisten Norjan erämaa-alueiden inspiroimana kutsumuksenamme on luoda korkealaatuisia tuotteita, mahdollisimman puhtaasti tuotettuina kaikkine välttämättömine yksityiskohtineen, jotta kaikki voisivat nauttia luonnosta. Syntyhistoriamme - Vuonna 1929, innokas ulkoilun harrastaja Jørgen Jørgensen aloitti etsintänsä luodakseen ylivoimaisia ulkoilutuotteita. Nykyään, neljä sukupolvea myöhemmin, Norrøna on yhä perheomisteinen norjalaisyhtiö. Perustuen luonnon rakastamiseen, ympäristöllinen vastuuntunto on ollut DNA:ssamme aivan alusta alkaen. Uskomme, että yrityksestä huolehtiminen voi tapahtua ainoastaan kestävistä lähtökohdista ja pyrimme päivittäin edistymään, tutkimaan ja inspiroimaan suojellaksemme kotiamme. Testausryhmämme - Aivan alusta saakka, toimintaperiaatteemme on ollut omaksua kaikkein keskeisin tieto ja kokemus. Siitä syystä työskentelemme aina läheisesti monimuotoisen lähettiläs-, testaaja- ja seikkailijaryhmämme kanssa kehittäessämme tuotteitamme. Monesti tyylimme on suoraa tulosta läheisestä yhteistyöstä ja pitkästä kehityskulusta, varmistaaksemme sekä heille että sinulle toiminnalliset ja korkealaatuiset tuotteet. Ammattitaitomme - Tuotekehityksen ammattitaito on aina ollut keskeinen perusta. Konseptivaiheesta luomiseen asti, kaikki tuotteet ovat Norjassa, Oslon ulkopuolella sijaitsevan Norrøna Housen oman suunnittelun tulosta. Suurimmalla osalla tuotteistamme on kolmivuotinen suunnittelun kehityskulku takanaan, joka mahdollistaa tunnista toiseen jatkuvan testaamisen, hienosäädön ja taas testaamisen ja uudelleen tarkentamisen ennen kuin ne ovat valmiita lähtemään seikkailuihin uusien omistajiensa kanssa. Vastuumme - Yhtiönä, joka on perustettu rakkaudesta luontoon, ympäristövastuu on ollut DNA:ssamme aivan alusta lähtien. Eettinen kaupankäynti ja kestävä kehitys ovat keskeisinä kaikissa arvoketjumme osissa. Olemme täysin avoimia valmistustavoissamme pyrkiessämme pienentämään ympäristöjalanjälkeämme ja vaikuttaaksemme myönteiseen suuntaan. ”Uskomme, että yrityksestä huolehtiminen voi tapahtua ainoastaan kestävistä lähtökohdista ja pyrimme päivittäin edistymään, tutkimaan ja inspiroimaan suojellaksemme kotiamme.” Jørgen Jørgensen

Lisää tuotteita Norrøna

Näytä kaikki Kuoritakit

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!