Wool Wash - ID: NW131

Pikkujoulut
15% - KOODI

NikwaxWool Wash

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Nikwax - Wool Wash

Nikwax Wool Wash on biologisesti hajoava nestemäinen pesuaine. Se on tarkoitettu lähinnä ihoa olevien villavaatteiden, kuten alusvaatteiden ja sukkien puhdistukseen. Aine pesee tehokkaasti ja hellävaraisesti.
Kaikki Nikwax Wool Wash -pesuaineen ainesosat hajoavat luonnossa eivätkä ne keräänny kehoon. Wool Wash nopeuttaa vaatteiden kuivumista ja tehostaa kosteuden siirtymistä. Ei sovi vesitiiviille tekstiileille. Pullon sisältö riittää n. 60 vaatekappaleen käsittelyyn.

Käyttökohteet: Villavaatteiden pesuaine
Tilavuus: 300 ml

Tuotteen Wool Wash ominaisuuksia:
Tilavuus: 300 ml
Idea Nikwaxista syntyi Kentissä, Skotlannissa Nick Brownin toimesta, joka jo 10-vuotiaana vaelsi usein isänsä kanssa. Koska hän sai jatkuvasti pettyä kyllästystuotteisiin, joita hän käytti suojatakseen kenkänsä vedeltä, hän päätti laatia oman reseptin kyllästämiseen. 22-vuotiaana Nick aloitti kyllästysvahansa myymisen ja loppu on historiaa.

Lisää tuotteita merkiltä Nikwax

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!