Duo Pack-Tech Wash/TX.Direct - ID: NW103

NikwaxDuo Pack-Tech Wash/TX.Direct

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Nikwax - Duo Pack-Tech Wash/TX.Direct

Nikwax Duopack TX Direct Wash In & Tech Wash -tuotteilla voidaan parantaa Gore-Tex-vaatteiden ja muiden vastaavien tekstiilien hengittävyyttä ja vedenpitävyyttä.
Nikwax Duopackin tuotteet pidentävät kalvotekstiilien käyttöikää ympäristöä vahingoittamatta. Pakkaus sisältää Tech Wash -puhdistusaineen ja TX Direct Wash-In -kyllästysaineen, joka suojaa tekstiilejä kosteudelta ja parantaa hengittävyyttä.

Nikwax Duopack TX Direct Wash In & Tech Wash -tuotteiden ominaisuudet:
Puhdistusaine ja kyllästysaine vesitiiviille Gore-Tex-vaatteille ja muille vastaaville tekstiileille, joissa ei ole kosteutta imevää vuorta
Määrä: 2 x 300 ml

Tuotteen Duo Pack-Tech Wash/TX.Direct ominaisuuksia:
Tilavuus: 600 ml
Idea Nikwaxista syntyi Kentissä, Skotlannissa Nick Brownin toimesta, joka jo 10-vuotiaana vaelsi usein isänsä kanssa. Koska hän sai jatkuvasti pettyä kyllästystuotteisiin, joita hän käytti suojatakseen kenkänsä vedeltä, hän päätti laatia oman reseptin kyllästämiseen. 22-vuotiaana Nick aloitti kyllästysvahansa myymisen ja loppu on historiaa.

Lisää tuotteita merkiltä Nikwax

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!