Nikwax

-
Idea Nikwaxista syntyi Kentissä, Skotlannissa Nick Brownin toimesta, joka jo 10-vuotiaana vaelsi usein isänsä kanssa. Koska hän sai jatkuvasti pettyä kyllästystuotteisiin, joita hän käytti suojatakseen kenkänsä vedeltä, hän päätti laatia oman reseptin kyllästämiseen. 22-vuotiaana Nick aloitti kyllästysvahansa myymisen ja loppu on historiaa.

Nikwax

(25 tuotetta)

Kun panostat kalliisiin vaelluskenkiin, talvikenkiin tai vastaaviin jalkineisiin, ne kannattaa ehdottomasti käsitellä ja kyllästää. Jos pidät oikealla tavalla huolta kengistäsi, ne kestävät pidempään. Outnorthin valikoimista löydät useita erilaisia Nikwax-tuotteita eri käyttötarkoituksiin. Saat pidettyä mokkanahkaiset kenkäsi pitkään hyväkuntoisina, kun käytät kyllästeen lisäksi apunasi mokkaharjaa.

Valitse useista erilaisista tuotteista

 
Nikwaxin valikoimasta löydät myös muita kyllästetuotteita kengille tarkoitettujen tuotteiden lisäksi. Valikoima sisältää muun muassa huuhteluaineen, joka toimii sisäänrakennettuna deodoranttina suoraan iholle puettavissa vaatteissa. Huuhteluaineen avulla ehkäiset bakteereita ja epämiellyttävää hajua. Löydät myös kyllästeitä, jotka parantavat puuvillaisten tekstiilien, kuten telttakankaan ja takkien, kestävyyttä ja muita ominaisuuksia. Tutustu valikoimaan ja löydä tarvitsemasi kyllästetuotteet. 

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!