Newline

-
Newlinen perustajalla on monien vuosien kokemus puolustusvoimista ja juoksemisesta. Kokemus auttoi häntä luomaan ensimmäiset innovatiiviset, funktionaaliset vaatteet vuonna 1981. Nykyään Newline valmistaa funktionaalisia urheiluvaatteita keskittyen yksityiskohtiin ja mukavuuteen.

Newline

(36 tuotetta)

Newlinen historia alkoi vuonna 1981, kun yrityksen perustaja, jolla oli armeijatausta, harrasti laskuvarjohyppyä ja esitti kysymyksen, miksi hänen vaatteensa olivat läpimärät mutta laskuvarjo pysyi kuivana. Tämän jälkeen kehitettiin ensimmäiset toiminnalliset treenivaatteet samasta materiaalista - laskuvarjokankaasta.

Kaikki juoksuun

Newlinella on kattava valikoima erilaisia varusteita juoksuun - täältä löydät kaiken juoksukengistä kerrastoihin ja kaikkea siltä väliltä. Riippumatta siitä minkä tyyppinen juoksija olet, voit olla varma, että jokaisesta juoksusta tulee hauskempi hyvien varusteiden kanssa. Newlinen suuresta valikoimasta löydät oman suosikkisi jokaiseen tilanteeseen ja erilaisiin sääolosuhteisiin.

Valitse suosikkisi vuodenajan mukaan

Newline valmistaa toiminnallisia ja laadukkaita vaatteita jokaiseen vuodenaikaan - talvella tarvittavista lämpimistä varusteista toiminnallisiin vaatteisiin, jotka hengittävät hyvin kesäaikana. Newlinen valikoimasta löydät urheiluvarusteet lapsille, naisille ja miehille.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!