New Balance

-
Yli sadan vuoden ajan New Balance, tämä ikoninen yritys, on pukenut tähtiurheilijoita ja meidän jalkojamme laadukkailla treenikengillä. New Balancen motto ”we were born to move” kuvastaa selkeästi yrityksen visiota: auttaa laatutuotteilla sinua saavuttamaan treenitavoitteesi, mitä ne ikinä ovatkin. New Balance ei tarjoa kuitenkaan pelkästään juoksukenkiä. Osasta heidän mallejaan on tullut trendikkäitä arkitennareita, joita kulkee vastaan katukuvassa yhden jos toisenkin jalassa.

New Balance

(81 tuotetta)

Kengät, jotka auttavat sinut tavoitteeseesi

Outnorthilta löydät erinomaisen ja huolellisesti valitun valikoiman New Balance -kenkiä. Juoksitpa sitten ammattitasolla tai arkiliikuntana toivomme sinun löytävän kengät, jotka ovat täydelliset hikisiin seikkailuihisi. Sijoita kestäviin ja ammattimaisiin juoksukenkiin ja koe, miten helppoa juokseminen onkaan. Oikeilla varusteilla saavutat tavoitteesi nopeammin.

Löydä suosikkikenkäsi

Löydä suosikkikenkäsi New Balance -valikoimastamme. Täällä on paljon erimallisia, -värisiä ja -kuosisia juoksukenkiä sekä miehille että naisille. Lähde pururadalle tyylikkäissä ja toiminnallisissa New Balancen juoksukengissä ja nosta treenaamisesi aivan uudelle tasolle!

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!