Muurikka Savustus

(1 tuotetta)

Savustettu ruoka on makuelämys, jota on vaikea voittaa. Itse luonnossa savustettu ruoka on lisäksi täysin omaa luokkaansa. Huomaathan, että näitä savustimia käytetään juuri ulkona, eikä missään muualla. Meiltä löydät useita erilaisia Muurikan savustinmalleja edulliseen hintaan.

Mitä voi savustaa?

Jos pidät savustetusta ruuasta, oikeastaan vain mielikuvitus asettaa rajat sille, mitä voit savustaa, mutta perinteisesti savustetaan tietystikin kalaa. Myös kana ja liha ovat hyvää savustettuna, erityisesti riista. Muurikan kotisivulta löydät innostavia ohjeita savustetulle ruualle, joten pääset helposti alkuun.

Sähkösavustin vai savustuslaatikko?

Muurikalla on valittavana useita erilaisia savustimia riippuen siitä, mikä sopii sinulle. Muurikan sähkösavustimeen (1100W tai 1200W) et tarvitse kaasupoltinta tai avotulta ja voit helposti savustaa tai paistaa esimerkiksi lihaa, kalaa tai vihanneksia. Savustin on käyttövalmis sellaisenaan ja siinä on mukana käyttöohje sekä savustuspurut. Muurikka sähkösavustin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on helppo puhdistaa. Se ei ole ainoastaan ilman tulta toimiva savustin, vaan sitä voidaan käyttää yhtä hyvin myös pihauunina.

Muurikan savustuslaatikko tai savustusuuni ei tarvitse tulta ja sitä voidaan siten käyttää kaikkialla, missä voi tehdä tulen tai missä on grilli. Savustuslaatikko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Mukana ritilä ja pelti.

Muurikalla on erilaisia työkaluja savustukseen, kuten myös savustusastia, savustussylinteri, savustuskattila ja erilaisia lisälaitteita, kuten savustuspurut ja grillikori.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!