Muurikka Paistinpannut

(20 tuotetta)

Muurikka on tunnettu etenkin klassisista muurinpohjapannuistaan, mutta tuotemerkki valmistaa myös mukaan otettavia paistinpannuja samanlaisilla ominaisuuksilla. Meiltä löydät paljon vaihtoehtoja riippuen siitä, miten ja missä aiot laittaa ruokaa. Suomalaisella Muurikalla on myös paljon lisävarusteita retkikeittiöön.

Ulkokeittiön suuret mahdollisuudet

Muurikka pannuja on saatavana sekä jalallisina että ilman jalkoja, useita eri kokoja. Pienelle retkelle Muurikka Picknick on erinomainen halutessasi valmistaa tulella muutakin kuin vain grillata makkaraa. Mukana on pieni kätevä pussi, joka suojaa muita tavaroita likaantumiselta matkan jatkuessa. Jos sinulla on hieman suuremmat vaatimukset, Muurikka Paella ja Muurikka Wok 40, 50 ja 60 cm sopivat paremmin. Useissa malleissa on tarttumaton pinnoitus, jolloin pohjaan ei tartu mitään kiinni. Useat pannut ovat myös niin syviä, että niissä on mahdollista keittää keittoja.

Hyvät varusteet retkikeittiöösi

Paistinpannu ei ole liian iso ja sen voi pakata mukaan matkatavaroihisi, ellet sitten aio lähteä vuorikiipeilemään. Ota mukaan retkikeittiösi esimerkiksi ahkioon talvella, niin voit laittaa taianomaista ruokaa tunturissa.

Useimmat Muurikan paistinpannut on tarkoitettu ruuanlaittoon ulkona, esimerkiksi avotulella tai kaasupolttimella. Eri paistinpannuilla on toki erilaiset ominaisuudet ja käyttöalueet, joten varmista tarkkaan ennen käyttöä lukemalla, mihin ne on tarkoitettu.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!