Muurikka Muurinpohjapannut

(28 tuotetta)

Suomalainen Muurikka valmistaa erilaisia laitteita ja välineitä ulkona laitettavaa ruokaa varten. Tunnetuin on heidän suuri, kuumavalssatusta teräksestä valmistettu muurinpohjapannunsa. Muurikan muurinpohjapannua valmistetaan 32 cm, 48 cm, 58 cm, 78 cm ja 100 cm kokoisena. Se sopii siten sekä pieneen että suureen retkikeittimeen ja sen voi ostaa sekä jalkojen että polttimen kanssa tai ilman niitä.

Rajattomat ruuanlaittomahdollisuudet ulkona

Muurikan muurinpohjapannu on selkeä klassikko ja sitä käyttävät sekä innokkaat ulkoilmaihmiset että kokit. Pannu on erittäin monipuolinen ja sen käyttömahdollisuudet ovat monenlaiset verrattuna grilliin, jonka käyttö on usein rajoittuneempaa.

Eräs haaste grillauksessa on se, että ruuasta tulee helposti kuivaa. Muurinpohjapannulla on helppoa valmistaa ruokaa säilyttäen myös sen mehukkuus. Koska ruokaa ei valmisteta ritilällä, esimerkiksi marinadi tai muu neste ei valu tulen päälle. On myös paljon helpompi valmistaa vihanneksia ja muuta pienikokoisempaa syötävää, jotka muuten helposti putoavat grilliin ritilän välistä.

Muurikka muurinpohjapannun hoito

Pannu pitää aina puhdistaa heti käytön jälkeen parhaan ja pitkän kestävyyden vuoksi. Se on sitä paitsi helpompi puhdistaa sen ollessa yhä lämmin, jolloin ruoka ei ole ehtinyt vielä kuivua kiinni. Muista kuitenkin, että veden kaataminen liian kuumalle pannulle aiheuttaa vaaratilanteen. Etenkin, mikäli pannulla on vielä öljyä tai rasvaa. Tästä voi seurata voimakas reaktio, joka aiheuttaa nesteen roiskahtamisen ja voit helposti polttaa itseäsi.

Kaada vettä pannulle, kun olet varmistanut, että pannuun ei ole jäänyt rasvaa. Kiehauta vesi ja puhdista pannu, kuivaa sitten pannu talouspaperilla. Puhdistamisen jälkeen on aina hyvä voidella pannu kevyesti ruokaöljyllä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Click the -symbol on the products you would like to compare

Compare product properties quickly and easily using our tool.
Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
- A simpler way to find the products that suit you!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!