Muurikka Kaasupolttimet

(2 tuotetta)

Suomalainen Muurikka valmistaa korkealuokkaisia retkikeittimiä ruuanlaittoon ulkona. Muurikka tunnetaan ennen kaikkea korkeasta laadustaan ja erityisesti isosta muurinpohjapannusta, joka on kuumavalssattua terästä.

Meiltä löydät useita Muurikka-tuotteita, valmiita settejä savustukseen sekä paljon lisävarusteita, jotka sopivat ruuanlaittoon ulkona. Muurikan laitteet ovat kestävyytensä ansiosta hyvä valinta ruuanlaittoon vuodenajasta riippumatta.

Muurikan kaasupolttimet suuriin ja pieniin ulkokeittiöihin

Täältä löydät kaasupolttimen jo olemassa olevaan laitteeseesi tai voit aloittaa aivan oman ulkokeittiösi rakentamisen.

Muurikan poltinvalikoimasta löytyvät hieman suuremmat D400 ja D500 kahdella liekillä, joilla aikaansaadaan tasainen ja paras mahdollinen kuumeneminen. Muurikka D400 sopii esimerkiksi hyvin tuotemerkin omille 48 tai 58 cm pannuille. Muurikka D500 sopii suurelle, 78 cm Muurikan pannulle. Hieman pienemmässä D300-polttimessa on yksi liekki ja se kuuluu muun muassa Muurikan kesäkeittiöön. Se sopii myös 32 ja 48 cm pannuille ja Paella 50 cm pannulle.

Laita ruokaa luonnon omista raaka-aineista

Ruuanlaitossa ulkona luonnossa on ainutlaatuinen tunnelmansa. Laitettaessa ruokaa kaasupolttimella ja hienolla muurinpohjapannulla, mahdollisuudet esimerkiksi grillauksessa kasvavat huomattavasti. Inspiroidu luonnosta ja saatat löytää itsesi paikasta, jossa voit antaa ympäristön olla ruokakomerosi. Löydät myös tuoreita raaka-aineita, kuten esimerkiksi sieniä, suoraan metsästä.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!