XGK-EX - ID: A029824

MSRXGK-EX

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta XGK-EX MSR

MSR XGK-EX on ollut yli 35 vuoden ajan eräs maailman luotettavimmista eri polttoaineilla toimivista retkikeittimistä. Toimii lukuisilla eri polttoaineilla, mukaan lukien yleisimmin käytetyt eli kaasu ja petroli.

XGK EX -retkikeittimen päivitetty versio on edeltäjiensä tapaan tehokas ja luotettava, ja se toimii useammilla polttoaineilla kuin mikään muu saatavana oleva retkikeitin. Keittimessä on joustava polttoaineletku, minkä ansiosta se mahtuu entistä pienempään tilaan, sekä tukevat, taitettavat jalat ja tuet kattiloille. Kuuma liekki sulattaa lumen ja kiehauttaa veden hetkessä.
Jos mukana on XGK EX -retkikeitin, löydät varmasti polttoaineen, joka sopii keittimeen. Retkikunnat ovat luottaneet XGK EX -keittimeen jo vuosikymmenien ajan.

  • Mukana polttoaineletku, tuulisuoja, lämpöreflektori, tarvikesetti, käyttöohjeet ja säilytyspussi.
  • Polttoainepullot myydään erikseen
  • Mukana polttoainesuulake, kaksi vaihtoehtoa:
    Jet sopii: mm. kaasulle ja lyijyttömälle bensiinille (kemiallisesti puhdas bensiini)
    X-Jet sopii: petrolille ja dieselille
  • Toimii myös lakkaspriillä ja spriillä, mutta silloin keitintä on puhdistettava enemmän kuin esim. lyijytöntä bensiiniä käytettäessä.
  • Valmistettu Seattlessä USA:ssa
Ominaisuudet XGK-EX:
Minimikeittoaika 1 litralle vettä: 2,8
Tuulisuoja: Ei
Paino: 490 g
Brændselstype: Multifuel
Piezo-sytytin: Ei
MSR tarkoittaa Mountain Safety Researchia, ja nimi itsessään osoittaa selvästi, millaisista tuotteista on kyse - turvallisista ja korkealaatuisista seikkailuvarusteista. Insinööri ja vuorikiipeilijä Larry Penberthy perusti MSR:n Seattlessa vuonna 1969 luodakseen parempia ja luotettavampia varusteita. Siitä lähtien MSR on avannut oven uusiin ja parempiin seikkailuihin.

Lisää tuotteita MSR

Näytä kaikki Retkikeittimet

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!