Kansbol Multi-Mount - ID: A030570

Kampanja

MoraKansbol Multi-Mount

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Mora - Kansbol Multi-Mount

Kansbolissa on molempien maailmojen parhaat puolet. Se on joustava kuin kevyt veitsi ja samalla siinä on vankemman mallin vahvuus. Yhdistelmä tekee siitä todella monipuolisen puukon. Se on luotettava kumppani metsässä, vaelluksella, metsästyksessä tai järvellä. Terä on kärjestä profiilihiottu tarkkuuden lisäämiseksi ja hiottu hamara mahdollistaa veitsen käytön tulusten kanssa.
Yhdessä Multi-mountin, monitoimisen kiinnitysratkaisun kanssa Kansbol ei ole koskaan kuin muutaman sekunnin päässä. Aseta se skootteriin, kanoottiin, traktoriin tai mönkijään - kun puukko on tupessa, se kestää kovaakin kuljetusta millä tahansa ajoneuvolla. Puukko pysyy paikallaan pidikkeessä tarranauhalla. Tämä varmistaa, että veitsi pysyy tukevasti paikoillaan, mutta on myös nopea ja helppo irrottaa. Multi-Mount on yhteensopiva myös standardoidun MOLLE-järjestelmän kanssa, ja siinä on myös strategisesti sijoitetut aukot ja raot erityyppisille hihnoille.
Tuotteen Kansbol Multi-Mount ominaisuuksia:
Teräslaatu: 12C27 Stainless Steel
Yhtenäinen teräosa (läpi kahvan): Ei
Ympäristövalinnat ja -sertifikaatit: Sisältää jopa 50 % kierrätettyä materiaalia
Terän pituus: 109 mm
Terän paksuus: 2.5 mm
Väistin: Ei
Kokonaispituus: 228 mm
Paino: 177 g
Morakniv AB, entinen Mora of Sweden AB, perustettiin vuonna 2005, Frostin Knivfabrikin ja KJ Erikssonin yhdistyessä. Yhtiö on edelleen perheomistuksessa ja veitset valmistetaan Moran Östnorin tehtaalla. Morakniv® on ulkoilmaharrastajien suosikki ja tunnettu tuotemerkki, joka edustaa laatua ja ruotsalaista käsityötä. Jos elät aktiivista elämää metsässä ja maalla, Morakniv® on hintansa arvoinen.

Lisää tuotteita merkiltä Mora

Näytä kaikki Veitset ja puukot

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!