Mora

-
Morakniv AB, entinen Mora of Sweden AB, perustettiin vuonna 2005, Frostin Knivfabrikin ja KJ Erikssonin yhdistyessä. Yhtiö on edelleen perheomistuksessa ja veitset valmistetaan Moran Östnorin tehtaalla. Morakniv® on ulkoilmaharrastajien suosikki ja tunnettu tuotemerkki, joka edustaa laatua ja ruotsalaista käsityötä. Jos elät aktiivista elämää metsässä ja maalla, Morakniv® on hintansa arvoinen.

Mora

(26 tuotetta)

Monikäyttöinen puukko

Morakniv® on käytännöllinen, ja eri malleja ja kokoja on runsaasti. Jos pidät kalastamisesta, filerointiveitsi on erinomainen väline kalastusreissuilla. Saalista ahven, fileeraa se heti ja grillaa kala leirinuotiolla. Jos etsit monikäyttöisempää puukkoa, tarjolla on useita eri malleja.  

Klassinen puukko, joka ei koskaan mene pois muodista

Morakniv® on klassikko, joka ei koskaan poistu muodista, minkä tahansa mallin valitsetkaan. Jos se on ensimmäinen ja ainoa puukko, jonka ostat, Morakniv® on erinomainen valinta.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!