Nano GPS Personal Alarm - ID: A071315

MiniFinderNano GPS Personal Alarm

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
MiniFinder - Nano GPS Personal Alarm

Nano GPS Personal Alarm on turvallisuushälytys- ja GPS-seurantalaite MiniFinderilta.
MiniFinder-lähettimen seuraamiseksi sovelluksessa lähettää laite paikannustietoja salakoodattuna tietoliikenteenä. Tämän vuoksi vaaditaan MiniFinder-lähettimen rekisteröimistä. Vaihtoehtoja on erilaisia ja voit helposti rekisteröityä MiniFinderin kotisivuillla.
Tuotteen Nano GPS Personal Alarm ominaisuuksia:
Mitat (P x L x K): 41x16 mm
Paino: 23 g
Laadukkaat GPS-paikantimet ja seurantajärjestelmät reaaliaikaiseen seurantaan. MiniFinder tarjoaa ammattimaisia GPS-lähettimiä (​​GPS-paikantimia) ja seurantapalveluja yrityksille, valtion organisaatioille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat pystyä paikantamaan arvokkaita asioitaan. MiniFinder GPS-paikantimen avulla voit helposti seurata lähes kaikkea, mitä haluat valvoa, se sopii varkaudenestoon tai voit suorittaa erilaisia mittauksia perustuen etäisyyteen, suuntaan, korkeuteen, aikaan ja päivämäärään. Seuraa ajoneuvoja, lapsia, lemmikkejä tai jotain muuta sinulle tärkeää. Seuranta MiniFinders-valikoiman GPS-paikantimilla on helppoa. He valmistavat laitteita, jotka todella toimivat ankarissa ympäristöissä ja olosuhteissa, joissa on huono GPS-vastaanotto.

Lisää tuotteita merkiltä MiniFinder

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!