Men's Rauris Gore-Tex - ID: A073482

Pikkujoulut
20% - KOODI

MeindlMen's Rauris Gore-Tex

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Meindl - Men's Rauris Gore-Tex

Meindl Men's Rauris Gore-Tex ovat lämminvuorilliset nilkkurit . Sopii miehille.
Blank
Tuotteen Men's Rauris Gore-Tex ominaisuuksia:
Pintamateriaali: Nahka
Irrotettavat pohjalliset: Kyllä
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Villa
Varren korkeus: 13 cm
Lämmin vuori: Kyllä
Kalvo: GORE-TEX
Paino per kenkä: 580 g
Meindlin avainsanoja ovat innovaatio, perinteet, laatu ja käsityötaito. Meindl-perhe on valmistanut yli kolmesataa vuotta kenkiä Kirchanschöringin kylässä Etelä-Saksassa. Yli yhdeksän sukupolvea suutareita, ja tänään veljekset Lars ja Lukas Meindl johtavat yritystä. Meindl on kenties tunnetuin retkeily- ja metsästysjalkineistaan, mutta valikoimasta löydät muitakin kuin tämäntyyppisiä kenkiä.

Lisää tuotteita merkiltä Meindl

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Ympäristö: Kengät valmistetaan käyttämällä mahdollisimman vähän kemikaaleja. Parkitetaan pelkällä vedellä, joka ei sisällä kemikaaleja, joita usein käytetään nahanparkitusteollisuudessa.

    Eläimet: Meindl omistaa itse maatilat, ja asiakkaat voivat jäljittää tarkalleen, mitä eläimiä ja mitä parkitustehdasta on käytetty juuri hänen ostamiensa kenkiensä valmistukseen. Villa, jota on tietyissä vuorauksissa, ostetaan Gore-Texilta.

    Etiikka: Melkein kaikki nahkatuotteet valmistetaan Saksassa, missä noudatetaan saksalaisia lakeja. Tietyt kengät valmistetaan Kiinassa.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!