Island Lady MFS - ID: 2814

MeindlIsland Lady MFS

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta Island Lady MFS Meindl

Meindl Island Lady MFS Active on perinteisen Island-kengän päivitetty versio. Uudessa MFS Active -kengässä on uusi Gore-Tex-vuori, parempi tuuletus, tukevampi nauhoitus ja uudenlainen MFS-pohja, joka muotoutuu jalan mukaan ja tuntuu siten mukavammalta. Meindl Island -kenkiä on myyty yli miljoona paria, ja kengät ovat saaneet lukuisia palkintoja ja erinomaiset testitulokset, minkä ansiosta ne ovat eräät markkinoiden suosituimmista kengistä.

Naisten vesitiiviit Island Lady MFS Active Gore-Tex-kengät on suunniteltu vaelluksille, joilla on kannettavana raskas rinkka. Kenkiä voi käyttää mainiosti vuoden ympäri. Talvella kengissä kannattaa käyttää paksumpia sukkia.
Sekä varsissa että pohjissa on käytetty erityistä MFS-vaahtomuovia (Memory Foam System), joka muotoutuu nilkan ja jalan mukaan. Kengät pysyvät muodossaan seuraavaan käyttökertaan asti.

Kengät kestävät pisimpään, jos hoidat niitä Meindl Sportwax -vahalla.

Blank
Ominaisuudet Island Lady MFS:
Ulkopohja: Kumi
Vuori:
Pintamateriaali: Nahka
Kalvo: GORE-TEX
Paino (yksi kenkä): 700
Meindlin avainsanoja ovat innovaatio, perinteet, laatu ja käsityötaito. Meindl-perhe on valmistanut yli kolmesataa vuotta kenkiä Kirchanschöringin kylässä Etelä-Saksassa. Yli yhdeksän sukupolvea suutareita, ja tänään veljekset Lars ja Lukas Meindl johtavat yritystä. Meindl on kenties tunnetuin retkeily- ja metsästysjalkineistaan, mutta valikoimasta löydät muitakin kuin tämäntyyppisiä kenkiä. Outnorthilta löydät vaellussaappaita ja -kenkiä eri malleissa, jotka sopivat tarpeisiisi.

Lisää tuotteita Meindl

Näytä kaikki Vaelluskengät

  • Ympäristö ja eettisyys

    Blank
    Ympäristö: Kengät valmistetaan käyttämällä mahdollisimman vähän kemikaaleja. Parkitetaan pelkällä vedellä, joka ei sisällä kemikaaleja, joita usein käytetään nahanparkitusteollisuudessa.

    Eläimet: Meindl omistaa itse maatilat, ja asiakkaat voivat jäljittää tarkalleen, mitä eläimiä ja mitä parkitustehdasta on käytetty juuri hänen ostamiensa kenkiensä valmistukseen. Villa, jota on tietyissä vuorauksissa, ostetaan Gore-Texilta.

    Etiikka: Melkein kaikki nahkatuotteet valmistetaan Saksassa, missä noudatetaan saksalaisia lakeja. Tietyt kengät valmistetaan Kiinassa.
Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!