Dovre Extreme Gore-Tex Wide - ID: 2801

Pikkujoulut
20% - KOODI

MeindlDovre Extreme Gore-Tex Wide

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Meindl - Dovre Extreme Gore-Tex Wide

Pitkävartiset ja erittäin tukevat Meindl Dovre Extreme nubuk -kengät on tarkoitettu metsästys- ja vaelluskäyttöön. Kengissä on käytetty erittäin laadukasta nahkaa. Dovre Extreme -kengät ovat suosittujen Dovre PRO -metsästyskenkien parannettu versio. Kengissä on leveämpi lesti ja hieman kovempi pohja.

Meindl Dovre Extreme nubuk -kenkien alaosassa on vahva kumipinnoite, joka suojaa tehokkaasti kivisessä maastossa. Digafix-nauhoitus tukee jalkaa hyvin.

 • Kumireunus suojaa kivisessä maastossa.
 • Meindl Air-Active-välipohja pitää jalat mukavan kuivina.
 • Digafix-nauhoituksella nilkan ja kantapään saa tuettua hyvin.
 • Vibram®-pohjassa on Meindlin Multigrip-kuviointi.
 • Kengillä on mukava kävellä vaikeassakin maastossa Meindlin "rullaavan pohjan" ansiosta.

Blank
Tuotteen Dovre Extreme Gore-Tex Wide ominaisuuksia:
Lesti: Leveä
Varren korkeus: Korkea
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Pintamateriaali: Nahka
Lämmin vuori: Ei
Kalvo: GORE-TEX
Vedenpitävät: Kyllä
Vettähylkivä: Kyllä
Metallinastat: Ei
Paino per kenkä: 980 g
Meindlin avainsanoja ovat innovaatio, perinteet, laatu ja käsityötaito. Meindl-perhe on valmistanut yli kolmesataa vuotta kenkiä Kirchanschöringin kylässä Etelä-Saksassa. Yli yhdeksän sukupolvea suutareita, ja tänään veljekset Lars ja Lukas Meindl johtavat yritystä. Meindl on kenties tunnetuin retkeily- ja metsästysjalkineistaan, mutta valikoimasta löydät muitakin kuin tämäntyyppisiä kenkiä.

Lisää tuotteita merkiltä Meindl

Näytä kaikki Vaelluskengät

 • Ympäristö ja eettisyys

  Blank
  Ympäristö: Kengät valmistetaan käyttämällä mahdollisimman vähän kemikaaleja. Parkitetaan pelkällä vedellä, joka ei sisällä kemikaaleja, joita usein käytetään nahanparkitusteollisuudessa.

  Eläimet: Meindl omistaa itse maatilat, ja asiakkaat voivat jäljittää tarkalleen, mitä eläimiä ja mitä parkitustehdasta on käytetty juuri hänen ostamiensa kenkiensä valmistukseen. Villa, jota on tietyissä vuorauksissa, ostetaan Gore-Texilta.

  Etiikka: Melkein kaikki nahkatuotteet valmistetaan Saksassa, missä noudatetaan saksalaisia lakeja. Tietyt kengät valmistetaan Kiinassa.
Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!