Meindl

-
Meindlin avainsanoja ovat innovaatio, perinteet, laatu ja käsityötaito. Meindl-perhe on valmistanut yli kolmesataa vuotta kenkiä Kirchanschöringin kylässä Etelä-Saksassa. Yli yhdeksän sukupolvea suutareita, ja tänään veljekset Lars ja Lukas Meindl johtavat yritystä. Meindl on kenties tunnetuin retkeily- ja metsästysjalkineistaan, mutta valikoimasta löydät muitakin kuin tämäntyyppisiä kenkiä. Outnorthilta löydät vaellussaappaita ja -kenkiä eri malleissa, jotka sopivat tarpeisiisi.

Meindl

(21 tuotetta)

Oikeat kengät seikkailuihisi

On tärkeää, että sijoitat oikeanlaisiin kenkiin. Meindl tietää, kuinka kovalta maasto voi näyttää, ja suunnittelee kenkiä, jotka kestävät vaihtelevia sää- ja maaperäolosuhteita. Jos haluat varmistaa, että jalkasi pysyvät kuivina, voit valita Gore-Tex-kengät tai saappaat. Valikoimassa on saappaita, jotka eivät sovi vain metsästykseen, vaan ovat suosittuja ammattikenkiä vartijoilla, poliiseilla ja armeijassa.

Etsi suosikkisi

Ota hetki aikaa ja tutustu valikoimaan. Mieti tilanteita, joissa tarvitset kenkiä, ja lue sitten kunkin kengän tuotekuvaukset. Tällä tavoin voit varmistua siitä, että löydät sopivat kengät käyttötarkoitukseen.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!