Marker

-
Markerin perusti jo vuonna 1952 innovaattori ja suksipioneeri Hannes Marker. Silloin esiteltiin ensimmäinen kaupallisesti kannattava itsestään aukeava suksiside. Nykyisin Marker valmistaa siteiden lisäksi myös kypäriä, suojalaseja ja suojia.

Marker

(7 tuotetta)

Valitse oikeat siteet

Sukset ilman siteitä ovat kuin jäätelöpuikko ilman jäätelöä. On tärkeä valita omiin tarpeisiin sopivat siteet riippuen siitä, mitkä sukset sinulla on. Siteet voi jakaa kolmeen eri kategoriaan - alppisiteet, hybridisiteet ja tekniset siteet. Ajattele, että ei ole olemassa kaikille sopivia siteitä, joten kartoita omat tarpeesi ja tutustu aiheeseen ennen kuin ostat siteet. Siteiden pääasiallinen toiminto on irrottaa monot suksista, jos eteen tulee yllättävä tilanne joka vaatii, että pääset nopeasti irti, esimerkiksi kaatuminen tai törmääminen. On tärkeää oman turvallisuutesi ja kokemuksen kannalta, että sinulla on oikeat siteet ja oikeat varusteet.

Marker Blend-siteet

Markerin valikoimasta löydät Squire 11, 90 mm white/black. Tämä on hyvin kevyt ja pidetty alppiside, joka on valmistettu kevyttä laskettelua varten. Siteessä on säädettävä varvaskorkeus ja 90 mm suksistopperi. Voit myös kokeilla Griffon 13, 110 mm black, joka on useimmille laskettelijoille sopiva alppiside.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!