Flip Removable Airbag 3.0 - ID: A035691

Uutuus!

MammutFlip Removable Airbag 3.0

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Mammut - Flip Removable Airbag 3.0

Flip-lumivyöryreppu Mammutilta, jossa on irrotettava ilmatyyny, Removable Airbag 3.0.

  • Painepatruuna ei tule repun mukana
  • Yhteensopiva ainoastaan Mammutin tai Snowpulsen patruunojen kanssa

Lumivyöryrepun kanssa lentäminen:
Yleensä Mammutin ja Snowpulsen lumivyöryreppuja on mahdollista kuljettaa mukana lennolla. Kuitenkin lumivyöryrepussa käytettävä paineistettu patruuna luokitellaan vaaralliseksi esineeksi. Tämän vuoksi on tiettyjä sääntöjä, joita tulee noudattaa, jos haluat ottaa patruunan mukaan lennolle. Kansainvälinen ilmakuljetusliitto (IATA) säätelee painepatruunojen kuljetusta koskevia sääntöjä. Normaaleissa olosuhteissa ei yksittäinen matkustaja saa tuoda lentokoneeseen vaarallisia esineitä tai aineita. Turvatyynypatruunoja kuitenkin koskee erillinen asetus, joka sallii yhden patruunan per henkilö. Nämä säännökset löytyvät IATA:n taulukosta 2.3A (Provisions for Dangerous Goods Carried by Passengers or Crew).

IATA-hyväksyntä:
Lumivyöryreppuja ja patruunoja saa kuljettaa (kertakäyttöinen teräspatruuna 300 baaria, kertakäyttöinen hiilikuituinen patruuna 300 baaria, uudelleentäytettävä alumiinipatruuna 207 baaria) seuraavin ehdoin:
- Yksi (1) lumivyöryreppu ja yksi (1) patruuna per henkilö
- Painepatruuna tulee täyttää luokan 2.2 kaasulla (kaikki Mammut/Snowpulse-patruuna on täytetty luokan 2.2 kaasulla)
- Painepatruunaa ei saa kuljettaa erillään lumivyöryrepusta, vaan se pitää kuljettaa sen käyttöön tarkoitetussa lumivyöryrepussa
-  Patruuna tulee pakata siten, että se ei pääse aktivoitumaan vahingossa (sitä ei saa kiinnittää turvatyynyjärjestelmään)
- Turvatyyny tulee olla varustettu paineenalennusventtiilillä (kaikki Mammut/Snowpulse turvatyynyjärjestelmät ovat varustettuja paineenalennusventtiilillä)
- Lentoyhtiön hyväksyntä vaaditaan – lumivyöreppua ja patruunaa voi kuljettaa joko käsimatkatavarana tai ruumaan menevänä matkatavarana

Ennen kuin varaat lentosi, ilmoita lentoasi operoivalle yhtiölle, että aiot ottaa mukaan patruunan. Lähetä lentoyhtiölle etukäteen asianmukainen patruunan tietolomake yhdessä IATA-taulukon 2.3A kanssa.

Suosittelemme, että kuljetat lumivyöryrepun ruumaan menevänä matkatavarana. Ennen tätä, aseta patruuna sille tarkoitettuun lokeroon. Varmista, että patruunan suojalukko on suljettu ennen kuljetusta. Aseta lumivyöryreppuun patruunan mukana kopio patruunan tietolomakkeesta sekä IATA-taulukosta 2.3A.

TÄRKEÄÄ: Huolimatta Kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) hyväksynnästä, on lentoyhtiöllä oikeus kieltäytyä patruunan kuljetuksesta.

Lue lisää: Tuoteseloste

Tuotteen Flip Removable Airbag 3.0 ominaisuuksia:
Lumivyöryreppu: Kyllä
Pakkaustilavuus: 22 L
Paino: 1910 g
Ulkomitat noin (leveys x syvyys x korkeus): 25,5 x 21 x 54 cm
Lantiovyö: Kyllä
Irrotettava lantiovyö: Ei
Rintaremmi: Kyllä
Säädettävä selän pituus: Ei
Lumilukko: Ei
Nestejärjestelmävalmius: Kyllä
Mukana nestejärjestelmä: Ei
Yläosan avausmekanismi: Vetoketju
Avaus edestä: Ei
Avattava pohja: Ei
Selän puolelta avattava: Kyllä
Järjestelijä: Ei
150 vuoden aikana sveitsiläinen Mammut on vakiinnuttanut itsensä sloganiinsa omistautuneena “By mountaineers for mountaineers”. Todella hyvälaatuiset vaatteet ja varusteet ovat tehneet Mammutista suositun.

Lisää tuotteita merkiltä Mammut

Näytä kaikki Laskettelureput

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!