Barryvox S Package - ID: A047773

MammutBarryvox S Package

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Mammut - Barryvox S Package

Barryvox S Package Mammutilta sisältää kaikki lumivyöryvarusteet, joita tarvitset niin freeride- ja off-pist-laskussa kuin vapaalaskussa. Sisältää digitaalisen Barryvox® S -lumivyörylähettimen, jossa on 3 antennia ja 70 metrin kantavuus, kevyen ja kätevän alumiinista valmistetun lumivyörysondin Probe 240 sekä kompaktin Alugator Ride -lapion, joka on valmistettu kova-anodisoidusta alumiinista.
Vinkki! Kaikkien tavallisilla pattereilla toimivien laitteiden kohdalla suositellaan, että patterit poistetaan laitteesta, kun laitteen käytössä on pitkä tauko, kuten esimerkiksi sesonkien välissä. Tämä estää vahingot, joissa vuotanut patteri aiheuttaa laitteen rikkoutumisen.
Tuotteen Barryvox S Package ominaisuuksia:
Valaistu näyttö: Kyllä
Akunkesto: 300 h
Bluetooth: Ei
Paino: 210 g
Valokeilan enimmäispituus: 95 m
Antennien lukumäärä 3
150 vuoden aikana sveitsiläinen Mammut on vakiinnuttanut itsensä sloganiinsa omistautuneena “By mountaineers for mountaineers”. Todella hyvälaatuiset vaatteet ja varusteet ovat tehneet Mammutista suositun.

Lisää tuotteita merkiltä Mammut

Näytä kaikki Lumivyörylähettimet

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!