Mammut

-
150 vuoden aikana sveitsiläinen Mammut on vakiinnuttanut itsensä sloganiinsa omistautuneena “By mountaineers for mountaineers”. Todella hyvälaatuiset vaatteet ja varusteet ovat tehneet Mammutista suositun.

Mammut

(206 tuotetta)

Mammut on sveitsiläinen yritys, joka on valmistanut alppivarusteita yli 150 vuotta. Aluksi perheyritys valmisti perinteisiä kiipeilyvarusteita, kuten köysiä ja taljoja, ja toimi vain paikallisesti. Nykyään Mammutilla on yli 500 työntekijää, ja sillä on liikkeitä Saksassa, Norjassa, Itä-Aasiassa ja Amerikassa – ja meillä Outnorthilla on tietenkin heidän tuotteitaan. Mammut kehittää korkeateknologisia varusteita vaellukseen, kiipeilyyn, vuorikiipeilyyn ja lasketteluun ja hiihtoon kokeneiden alpinistien palautteen perusteella. Koska tuotekehitys perustuu asiakkaiden palautteeseen, Mammut takaa, että kaikki välineet ja vaatteet ovat huippulaadukkaita.

Mammutin laskettelu- ja hiihtovarusteet


Mammutin laskettelu- ja hiihtovarusteet ovat pitkän perinteen ja runsaan kokemuksen sekä uuden teknologian yhdistelmä. Yhteistyö talviurheilijoiden kanssa tuottaa koko ajan tuotekehitystä, ja tavoite on asetettu korkealle. Laatu, innovaatiot ja toiminnallisuus ovat Mammutin avainsanoja. Vaatteet rakentuvat kerrospukeutumisen periaatteelle, ja siksi on kehitetty aluskerrasto-sarja, softshell-sarja ja hardshell-sarja. Siltä pohjalta luodaan varusteet, jotka kestävät kovia sääoloja ja suurta aktiivisuutta.

Alppiturvallisuus ja lumivyöryvarusteet

Mammut on useita vuosia tehnyt tiiviisti työtä turvallisuusseikkojen parissa. Koulutuksen ja onnettomuuksien ennaltaehkäisyn avulla pyritään lisäämään kaikkien talviurheilua harrastavien turvallisuutta. Varusteet, kuten kengät, rinkat ja makuupussit, perustuvat kaikkein välttämättömimpiin tarpeisiin toiminnallisuudesta ja mukavuudesta tinkimättä. Rinkkojen tulee olla miellyttäviä kantaa, ja siksi malleja on lukuisia erilaisia selkätyyppejä ajatellen. Mammutin makuupussit on kehitetty tarjoamaan hyvät yöunet säästä huolimatta. Makuupussit on jaettu erilaisiin sarjoihin, jotka on mukautettu erilaisiin lämpötiloihin, käyttöalueisiin ja tarpeisiin. Mammut takaa laadukkaita, teknologisia tuotteita, jotka ovat monipuolisia ja helppoja kantaa ja pakata. Mammutin varusteilla voit tuntea olosi turvalliseksi niin laskettelurinteessä kuin karuilla tuntureillakin.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!