Madshus

-
Korkea laatu ja keskittyminen yksityiskohtiin on ollut ominaista Madshusille jo yli sadan vuoden ajan. Jo vuonna 1906 Martin Madshus aloitti hiihtämisen kotona maatilalla Norjan Vardalissa. Hieman yli 20 vuotta myöhemmin ensimmäinen olympiamitali voitettiin Madshus-suksilla. Nykyään norjalainen Madshus valmistaa monoja, sauvoja ja suksia, ja avainsanoja ovat edelleen laatu ja suorituskyky.

Madshus

(6 tuotetta)

Madshus on valmistanut suksia ja monoja jo vuodesta 1906, mikä tietenkin kertoo paljon tuotteiden laadukkuudesta ja yrityksen ammattiosaamisesta. Vuonna 2010 Madshusista tuli ensimmäinen valmistaja, joka poisti täysin PVC-muovin monoistaan, pyrkimyksenä vähentää ympäristövaikutuksia. Outnorthin valikoimasta löydät paljon erilaisia ja laadukkaita Madshusin hiihtovarusteita, kaiken suksista monoihin ja muihin varusteisiin.

Madshus Empower

Madshus on kehityksessä hyvin pitkällä, etenkin mitä tulee teknisten hiihtovarusteiden valmistamiseen ja myös digitaaliseen kehitykseen. Madshus Empower -sovellus auttaa hiihtäjiä ympäri maailman valitsemaan oikeat sukset, lukemalla käyttäjän henkilökohtaista profiilia ja suksivalintoja, jonka jälkeen se tämän tiedon perusteella auttaa myös optimoimaan hiihtokokemuksia. Lisätietoa Madshus Empower -sovelluksesta löydät Madshusin kotisivuilta.

Maailman vanhin suksivalmistaja

Madshus on tänä päivänä vanhin markkinoilla oleva suksia valmistava yritys. Madshus on vielä tänään yksi maailman johtavia hiihtosuksien valmistajia ja on markkinoiden etupäässä, mitä tulee markkina-alueen innovaatioon ja kehitykseen. Tutustu heidän valikoimaansa täällä ja löydä sinulle sopivat hiihtovarusteet!

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!