Coconut Porridge With Blueberry, Figs and Chia - ID: A069938

LyofoodCoconut Porridge With Blueberry, Figs and Chia

Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Lyofood - Coconut Porridge With Blueberry, Figs and Chia

Etkö halua herätä aikaisin aamulla? Kohta haluat, kun ajattelet tätä puuroa. Gluteenittomia kookosmaidossa keitettyjä kaurahiutaleita, mustikoita Puolan vuoristosta, terveellisiä chian siemeniä ja häivähdys agavesiirappia makeutta tuomaan. Koristeeksi on jopa lisätty viikunan viipaleita. Voisiko paremmin päivä enää alkaa?
LYOFOOD kypsentää ruoan ennen pakastekuivausta. LYOFOODin pusseissa ei ole keinotekoisia lisäaineita, ylimääräistä sokeria, palmuöljyä tai säilöntäaineita!

LYOFOODin aamiaiset valmistetaan 100% luonnollisista ainesosista, ja osa niistä kasvaa LYOFOODin omilla pelloilla.


Ainesosat: gluteeniton kaurahiutale* 53 %, ekologinen kookosmaito** 37 %, viikunan viipaleet** 4 %, ekologinen agavesiirappi** 4 %, ekologiset chian siemenet**, kokonaiset mustikat*.              
*ainesosat tuotettu EU:ssa
**ainesosat tuotettu EU:n ulkopuolella

Valmistus
SINGLE PACK: Lisää 200 ml kuumaa vettä

VINKKI! Lisää vettä, noin 50 ml single pack:iin. Saat vielä herkullisemman puuron, jos lisäät maitoa, maitojauhetta tai maitotiivistettä sen jälkeen, kun puuro on valmis.

Ravintosisältö Annosta kohti SINGLE PACK 100 g (300 g valmista ruokaa):
  • Kalorit 518 kcal
  • Rasvaa 31 g (josta tyydyttynyttä rasvaa 7,6 g)
  • Hiilihydraatteja 44 g (josta sokereita 14 g)
  • Proteiinia 9,5 g
  • Suolaa 0,05 g
Kestoaika: 3 vuotta

Valmistusmaa:
 Kaikki Lyofoodin tuotteet valmistetaan heidän tehtaallaan Puolassa.
Tuotteen Coconut Porridge With Blueberry, Figs and Chia ominaisuuksia:
Sisältää soijaa: Ei
Nettopaino: 100 g
Sisältää kananmunaa: Ei
Sisältää pähkinää: Ei
Valmistetun annoksen paino: 300 g
Gluteeniton: Kyllä
Kalorimäärä per pakkaus: 518 kcal
Laktoositon: Kyllä
Vegaaninen: Kyllä
Vegetaarinen: Kyllä
LYOFOODin historia liittyy vahvasti heidän yhteistyökumppaniinsa Lyovitiin, joka on yksi suurimmista pakastekuivattujen yrttien, hedelmien ja vihannesten tuottajista, ja jolla on yli 20 vuoden kokemus markkinoilta. He loivat ensimmäiset pakastekuivatut ateriansa vuonna 1998 kiipeilijöiden, purjehtijoiden, retkeilijöiden ja muiden ulkoilijoiden tarpeiden täyttämiseksi. Tuote oli nimeltään "Lyofood" ja ulkoilmaihmiset ottivat sen vastaan lämpimästi. Sittemmin LYOFOOD erotettiin emoyhtiöstä, ja vuonna 2013 heidän tuotteilleen myönnettiin "The Gold Industry Award". LYOFOODin pusseissa ei ole keinotekoisia lisäaineita, ei ylimääräistä sokeria, ei palmuöljyä eikä säilöntäaineita. Heidän tuotteensa on valmistettu 100 % luonnollisista ainesosista, vain hedelmistä ja vihanneksista, joista suuri osa kasvatetaan heidän omilla pelloillaan. LYOFOOD valmistaa ruokaa RAKKAUDELLA!

Lisää tuotteita merkiltä Lyofood

Näytä kaikki Retkiruoat

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!