LundhagsX-Arc Women's

  X-Arc Women's - ID: 00454

  Lisää tietoa

  Lisää tietoa tuotteesta X-Arc Women's Lundhags

  Naisten Lundhags X-Arc -hiihtokengät sopivat BC-siteisiin, ja niissä on vesitiivis Veratex-kalvo. Alempana on tarkempia tietoja naisten X-Ark-hiihtokengistä.

  Hieman joustavat ja tukevat Lundhags X-Arc -hiihtokengät istuvat erinomaisesti. Hyväksi havaittu, perinteinen malli ja naisille sopiva kapeampi lesti. Monot sopivat sekä retkisuksiin että retkiluistimiin. X-Arc sopii Rottefella BC -siteisiin. Siteet on suunniteltu hiihtotyyliin, jossa kantapää liikkuu vapaammin. X-Arc-hiihtokengät ovat erittäin kevyet ja tukevat hyvin nilkkaa. Malli on kevyesti pehmustettu, ja puolikorkeassa varressa on Costo-materiaalista tehdyt toppaukset. Vesitiivis Veratex-kalvo pitää jalat kuivina. Kärjissä on vahvisteet, mistä on etua pitkillä matkoilla, sekä vesitiiviit saumat. Erittäin kevyet kengät sopivat luistelusiteisiin, Nordic- tai T-erminator-siteisiin.

   

  Ominaisuudet:

  • Shaft height: 18 cm
  • Weight: 700 grams
  • Opti-last
  • VeraTex-membrane
  • Rottefella BC compatability 

   

  Lundhags on ruotsalainen ulkojalkineita ja -vaatteita perinteitä kunnioittaen valmistava yritys. Vuonna 1932 Jonas Lundhagsin Jämtlandin lähistölle perustama kenkätehdas on maailmanlaajuisesti ennen kaikkea tunnettu kestävistä ja mukavista ulkoilukengistään.

  Lisää tuotteita Lundhags

  Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

  Vertaa tuotteitaVertaile

  Toolbar example

  Click the -symbol on the products you would like to compare

  Compare product properties quickly and easily using our tool.
  Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
  - A simpler way to find the products that suit you!

   Poista valinnat

   SuosikkiniView Your Favorites

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!