LundhagsBushmaster Sock

  Bushmaster Sock - ID: 1142088

  Lisää tietoa

  Lisää tietoa tuotteesta Bushmaster Sock Lundhags

  Lundhags Bushmaster Sock -vaellussukissa on froteeta, joka lämmittää mukavasti. Kestävät Lundhags Bushmaster Sock -sukat ovat pehmeämmät kantapäistä ja kärjistä. Sukat on suunniteltu vaelluskäyttöön. Jalkaterän ympärillä on lämmittävää froteeta, ja ohuempi neulos varressa estää sitä menemästä makkaralle. Ohuempi neulos nilkan kohdalla ja joustinneulos jalkaterän ympärillä lisäävät mukavuutta. 69 % villa, 3 % polyamidi ja 1 % Lycra.
  Lundhags on ruotsalainen ulkojalkineita ja -vaatteita perinteitä kunnioittaen valmistava yritys. Vuonna 1932 Jonas Lundhagsin Jämtlandin lähistölle perustama kenkätehdas on maailmanlaajuisesti ennen kaikkea tunnettu kestävistä ja mukavista ulkoilukengistään.

  Lisää tuotteita Lundhags

  Näytä kaikki Vaellussukat

  Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

  Vertaa tuotteitaVertaile

  Toolbar example

  Click the -symbol on the products you would like to compare

  Compare product properties quickly and easily using our tool.
  Available properties vary depending on what products you choose, some examples are; color, available sizes, number of pockets, lining, weight, battery time and so on.
  - A simpler way to find the products that suit you!

   Poista valinnat

   SuosikkiniView Your Favorites

   Toolbar example

   Click the -symbol to mark as favourite

   This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
   - All of the greatest things in one place!