Bjerg Low - ID: A065403

LundhagsBjerg Low

Koko-opas Lisää tietoa

Lisää tietoa tuotteesta:
Lundhags - Bjerg Low

Lundhagsin Bjerg Low on kestävä vaellus- tai approach-kenkä. Valmistettu italialaisesta Corradi-haljasnahasta Pohjois-Euroopan lehmännahoista. Mukavuuden lisäämiseksi kengän yläosa on pehmustettu nilkan ympäriltä, ja olemme luoneet uuden sisäpohjallisen, joka on erittäin hengittävä ja iskuja vaimentava innovatiivisen Arneflex-materiaalin ansiosta. Liba Smart -laajennettua TPU:ta sisältävä kerros suojaa varpaita, ja ohut TPU-kalvokerros, joka muistuttaa meidän klassisia kuorikenkiä, antaa lisäsuojaa vedeltä ja hiertymiltä.
  • Italialaista Corradi-haljasnahkaa
  • Vibram approach-ulkopohja
  • TPU-kalvo
  • Liba Smart-varvassuoja
  • Hengittävä ja iskua vaimentava Arneflex-pohjallinen
  • varren pituus: 10 cm
  • Kengännauhat: 150 cm


Tuotteen Bjerg Low ominaisuuksia:
Lesti: Normaali
Kevyt malli: Ei
Irrotettavat pohjalliset: Kyllä
Varren korkeus: Matala
Ulkopohja: Kumi
Vuori: Synteettinen
Pintamateriaali: Nahka
Kalvo: Ei
Vedenpitävät: Ei
Vettähylkivä: Kyllä
Paino per kenkä: 720
Lundhags on ruotsalainen ulkoilumerkki, jonka juuret ovat Ruotsin Jämtlandissa. Uskomme, että voimme vaikuttaa positiivisesti ihmisten elämään kestävillä ulkoiluvaatteillamme, -kengillämme, -repuillamme ja retkiluistimillamme. Samalla teemme töitä minimoidaksemme ympäristövaikutukset. Lundhags on synonyymi korkealle laadulle, käsityölle ja pitkälle kokemukselle toimivien klassista pohjoismaista muotoilua edustavien tuotteiden tekemisestä.

Lisää tuotteita merkiltä Lundhags

Näytä kaikki Korkeavartiset kengät

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!