Lundhags

-
Lundhags on ruotsalainen ulkoilumerkki, jonka juuret ovat Ruotsin Jämtlandissa. Uskomme, että voimme vaikuttaa positiivisesti ihmisten elämään kestävillä ulkoiluvaatteillamme, -kengillämme, -repuillamme ja retkiluistimillamme. Samalla teemme töitä minimoidaksemme ympäristövaikutukset. Lundhags on synonyymi korkealle laadulle, käsityölle ja pitkälle kokemukselle toimivien klassista pohjoismaista muotoilua edustavien tuotteiden tekemisestä.

Lundhags

(507 tuotetta)

Jonas Lundhagilla oli yksinkertainen mutta kunnianhimoinen tavoite. Hän halusi luoda kengän, joka olisi niin hyvin tehty, että se kestäisi kokonaisen eliniän. Tämän korkean tavoitteen on Lundhags täyttänyt alkuajoista vuodesta 1932 lähtien. Toimivuus ja kestävyys ovat luonteenomaista Lundhags-kengille, ja nämä ominaisuudet on säilytetty sukupolvelta toiselle.

Lundhagsin kuoriperiaate


Kerrospukeutumisen periaatetta ei käytetä vain vaatteissa vaan myös Lundhagsin kengissä. Tämän ansiosta ne kuivuvat nopeasti ja ovat helppohoitoisia. Ylin kuorikerros toimii kulutusta kestävänä suojana säätä ja luontoa vastaan. Se antaa myös vakautta ja pitää jalan paikallaan. Kengän sisäkerroksen voi mukauttaa sopivaksi tarpeen mukaan. Hyvä pohjallinen ja sopiva sukka, joka on juuri niin lämmin kuin on tarkoituksenmukaista. Tällä tavalla saat todella muuntautuvan kengän, joka kuivuu nopeasti ja on helposti mukautettavissa vallitsevien olosuhteiden mukaan.

Lundhags, keskiönä toimivuus


Lundhagsin keskittyminen toimivuuteen ja heidän kuoriperiaatteeseen, tekee kaikista heidän tuotteistaan muuttuvia. Jokaisella yksityiskohdalla on erityinen tehtävä, muussa tapauksessa se poistetaan tuotteesta. Tämä ei näy vain Lundhagsin kengissä vaan myös heidän repuissaan ja vaatteissaan. Reppuja löytyy eri koissa useissa malleissa. Juuri siksi, että sinä voisit saada juuri sen repun, joka vastaa tarpeisiisi.
Vaatteiden ei pidä vain suojella tuulelta ja sateelta, vaan niiden tulee myös tuntua mukavilta pitää. Sen, että ne ovat myös tyylikkäitä, näkee Lundhags vain plussana. Myös Lundhagsin vaatteista löydät erilaisia malleja ja toimintoja, jotta löydät juuri sen, mitä tarvitset.

Selaimesi on juuri nyt yksityisessä tilassa, eikä suosikkiesi tallentaminen tällöin onnistu. Voidaksesi käyttää tätä toimintoa, sulje yksityinen selaustila ja avaa sivumme uudelleen. Sulje!