Lundhags

-
Lundhags on ruotsalainen ulkojalkineita ja -vaatteita perinteitä kunnioittaen valmistava yritys. Vuonna 1932 Jonas Lundhagsin Jämtlandin lähistölle perustama kenkätehdas on maailmanlaajuisesti ennen kaikkea tunnettu kestävistä ja mukavista ulkoilukengistään.

Lundhags

(458 tuotetta)

Lundhagsin laadukkaiden jalkineiden ja ulkovaatteiden salaisuus piilee perinteiden kunnioittamisessa ja ymmärtämisessä. Lundhagsin toimintaan kuuluu vahvasti myös ympäristöystävällisyys ja vihreiden arvojen vaaliminen. Kengät ovat Lundhagsin ylpeys ja tunnetuin tuote, jotka ovat valmistettu kestämään pohjoismaiden vaativat ja vaihtuvat sääolosuhteet. Tuotevalikoima pitää nykyään kenkien lisäksi sisällään monipuolisesti erilaisia ulkoiluvaatteita ja asusteita.

Sinun täytyy käyttää julkista profiilia voidaksesi hyödyntää kaikki sivuston ominaisuudet. Lähellä!

Vertaa tuotteitaVertaile

Toolbar example

Meidän tuotevertailutyökalun avulla voit helposti nähdä ja vertailla tuotteidemme eri ominaisuuksia.

Klikkaa -symbolia niiden tuotteiden kohdalla, joita haluat vertailla.
Klikkaa sitten -symbolia sivun alalaidassa ja paina vertaile.
Näytettävät tiedot vaihtelevat riippuen siitä, mitä tuotteita valitset, esim. väri, vedenkestävyys, paino, patterinkesto, tilavuus ja paljon muuta.
Tämä on yksinkertaisesti hieman helpompi tapa sinulle vertailla ja löytää oikeat tuotteet!

  Poista valinnat

  SuosikkiniView Your Favorites

  Toolbar example

  Click the -symbol to mark as favourite

  This is where you can find the latest products that you have marked as favourites. To show all of your favourites you can easily log in to your account and click on the tab "My favourites"
  - All of the greatest things in one place!